Curs d'Accés a la Universitat per a majors de 25 anys Online

10 Persones han demanat informació
1122 Persones estan visitant aquest curs
Consulteu el preu
Informa't sobre les condicions
Sol·licita informació
Aurea7 Formació
Curs d'Accés a la Universitat per a majors de 25 anys Online
Sol·licita informació
Curs
On-line
Consulteu el preu

Descripció

Aquest curs permet preparar la prova d'accés a la universitat per a majors de 25 anys per a què tots els alumnes que hi participin puguin accedir a qualsevol grau universitari de qualsevol universitat de Catalunya.
El curs consta d'un material didàctic preparat i seleccionat per formadors especialistes en cadascuna de les matèries, que segueix estrictament el temari marcat per la Secretaria d'Universitats i Recerca per cada assignatura, i s'enfoca a la superació de la prova, fet que ajuda a tenir un alt índex d'aprovats.
A més dels materials, tindràs tutors especialistes que faran classes dels punts més importants de cada assignatura a través de la pissarra virtual, la planificació setmanal dels continguts a treballar, resoldran dubtes a mesura que avancis amb el curs, comprovaran l'evolució mitjançant simulacions de proves...

Temari

Estructura de la prova:
La prova que hauràs de realitzar una vegada finalitzis el curs consta de:
  • Fase comuna: Català, Castellà, Comentari de text i Llengua estrangera (anglès o francès).
  • Fase específica: dues assignatures a triar entre les ofertes en la branca triada, depenent del grau universitari que es vulgui fer.

Requisits

Per poder fer la prova s'han de tenir 25 anys o més abans de l'1 d'octubre de l'any en què es realitza la prova i no haver superat les proves PAU o Equivalent.

Necessites informació sobre cursos? Truca'ns al 900 293 573

Trucada gratuïta de dilluns a divendres de 9h a 20h

Metodologia

Amb el curs online disposaràs de: Accés al Campus Virtual, on tindràs els materials i exercicis autocorregibles creats per l'equip de professors de Aurea7, perquè puguis preparar-te per realitzar la prova, en l'horari que millor et vagi. Tutors que t'ajudaran a realitzar la planificació de cada assignatura i realitzaran un seguiment mitjançant simulacions de proves, perquè arribis a l'examen ben preparat. També t'ajudaran a solucionar dubtes que et vagin sorgint, a mesura que vagis introduint temari. Classes en directe dels punts clau de cada assignatura mitjançant la pissarra virtual, que podràs veure en diferit en qualsevol moment del curs. Exàmens d'anys anteriors amb solució, perquè puguis practicar abans de l'examen. Els materials i exercicis segueixen estrictament el temari marcat per la Secretaria d'Universitats i Recerca per a cada assignatura, i s'orienten a la superació de la prova, fet que ajuda a tenir un alt índex d'aprovat.

Idiomes en els quals s'imparteix

El curs s'imparteix en castellà o català.

Durada

El curs s'inicia l'última setmana de setembre, i finalitza un cop s'han realitzat les proves (maig). El curs es pot iniciar passat el mes de setembre, sempre que l'alumne pugui realitzar el curs i la prova satisfactòriament.

Lloc on s'imparteix el curs

Centre Aurea7 del C/Sant Josep nº8, 1r pis de Manresa
Curs d'Accés a la Universitat per a majors de 25 anys Online
Aurea7 Formació
Campus i seus: Aurea7 Formació
Aurea7 Formació
C/ Sant Josep nº 8, planta 1ª 08242 Manresa (Barcelona)
Sol·licita informació
X