Curs d'Agent d'Operacions de vol

Escola Universitària Formatic Barcelona

Descripció

Aquests estudis capaciten els interessats per exercir un lloc d'Agent d'Operacions de Vol en companyies aèries.
Els Agents d'Operacions de Vol són els responsables de la supervisió i el control de tot allò necessari per què un avió pugui enlairar-se.
La seva missió és preparar la documentació necessària, transmetre la informació a la tripulació abans de la sortida i controlar el progrés del vol, tenint contacte verbal amb la tripulació durant el viatge i notificant els canvis que puguin afectar el seu desenvolupament.
 

Temari

Conceptes bàsics i funcions de l'Agent d'Operacions de Vol

Coneixements aeronàutics
Història de l'aviació, unitats i conceptes físics, cartografia, aerodinàmica, mecànica de vol, sistemes de l'avió, instruments de vol, navegació, meteorologia, Perfomances de l'avió, càrrega i centrat, factors humans a l'aviació, mercaderies perilloses, comunicacions aeronàutiques

Aeroports
Seguretat, legislació i organismes, operacions aeroportuàries, companyies aèries, abreviacions aeronàutiques.

Operacions de Vol
Estructura de l'àrea de moviment, documentació de vol, procediments operatius, servei d'Informació aeronàutica.

Operacions de Terra
Estructura dels aeròdroms, documentació i impresos, plataforma i normativa, handling, trànsit de passatgers, atenció al passatger, facturació.

Anglès Aeronàutic
Optatiu.

Destinataris


 

Metodologia

Els cursos es basen en el mètode expositiu , amb el suport d'exercicis pràctics a resoldre per part del alumne . Les exposicions es presentaran en format diapositives juntament amb el material complementari que cada professor assigni a la matèria docent . Tota la formació s'imparteix des del portal web de l'Escola ( Campus Virtual ).

Durada

5 meses

Objectius

Procurar a l'alumne els coneixements teòrics i les tècniques específiques per exercir les funcions d'un Agent d'Operacions de Vol.

Titulació obtinguda

Agent d'Operacions de Vol Diploma d'especialització de l'Escola Universitària Formatic Barcelona Certificat expedit per ALA.

Perspectives laborals

Companyies aèries. Aeroports.

Preu

Consulteu el preu
Precio a consultar
Sí, m'interessa
conèixer tots els detalls, preus, beques, dates i places disponibles
Curs d'Agent d'Operacions de vol
També et recomanem aquests cursos
X