Curs d'anglès per a adults a Bournemouth (Anglaterra)

Curs
Presencial
Consulteu el preu

Descripció

Bournemouth és una dinàmica ciutat universitària i àrea residencial d'estiueig britànic, al sud d'Anglaterra, amb platges de 5km i bells jardins animats pels concerts de la banda local que és una delícia.
El centre d'estudis es troba en un barri de Bournemouth a prop de la famosa platja i del majestuós port natural (2n del món) a Poole amb impressionants parcs que mereixen ser visitats. Gaudiu del paisatge practicant surf o vela. Lloc ideal per aprendre anglès en un ambient relaxat i atractiu que fa que l'estada sigui grata i interessant. Cal destacar la proximitat de les famílies al centre d'estudis.

Preu: Preus a partir de 775 euros.

Nivell
Tots els nivells per anglès general, excepte principiants (sense nocions) i avançat per a 40 lliçons per setmana. Intermedi i avançat per als exàmens de Cambridge. Classes reduïdes, mitjana 10. Màxim 15 estudiants.

Instal·lacions i Activitats
Aules equipades, sala multimèdia, Wi-Fi, laboratori d'idiomes, biblioteca, sala d'estudiants, taula de ping-pong, cafeteria i pati amb jardí. Com a complement a les classes d'anglès es proposen opcionalment activitats i excursions a preu mòdic visitant el més rellevant de l'entorn.

Allotjament
Família anglesa seleccionada, mitja pensió de dilluns a divendres i completa el cap de setmana. Habitació individual (excepte en temporada alta pot ser doble).

Temari

1.- Anglès General
20, 28 o 40 lliçons per setmana de 40 minuts, dirigides al desenvolupament de l'Anglès necessari per desenvolupar-se en situacions quotidianes, treballant en les àrees de lectura, escriptura,
comprensió i conversa, sense oblidar la gramàtica i ampliació de vocabulari. El programa de 28 lliçons combina 20 lliçons d'anglès general i 8 lliçons de les següents àrees d'estudi, segons disponibilitat i nivell:
• Anglès General
• Conversa

2.- Preparació Examen FCE, CAE & CPE
28 lliçons per setmana.

3.- Curs Especial per Setmana Santa, del 14 Mar al 8 abr
20 lliçons per setmana.

Destinataris

Cursos d'adults sense límit d'edat, mínim 16 anys.

Durada

Data inici classes: Tots els dilluns. Arribada / sortida: dissabte / dissabte o diumenge / diumenge.

Pràctiques

Pràctiques de Treball: S'ofereix gratuïtament revisió del CV, motivation letter, així com informació del job center de Bournemouth, per tal que el participant trobi feina pel seu compte.

Promocions

Curs subvencionat UE.

Preu

Consulteu el preu
Preus a partir de 775 euros.
Curs d'anglès per a adults a Bournemouth (Anglaterra)
CIE, Consulting Idiomas Extranjeros (Barcelona, Madrid)
Campus i seus: CIE, Consulting Idiomas Extranjeros (Barcelona, Madrid)
CIE, Consulting Idiomas Extranjeros
C/ Bori i Fontestà, 19 08006 Barcelona
CIE, Consulting Idiomas Extranjeros (Madrid)
Núñez de Balboa, 28 28001 Madrid
Cursos més populars
Sol·licita informació
X