Escola d'Idiomes Moderns (UB)

Curs Anglès nivell C1.1

Escola d'Idiomes Moderns (UB)

Curs
Presencial | On-line | Semi-presencial
100 Hores

Descripció


Els cursos de l'EIM estan dissenyats a partir de programes que segueixen el Marc Comú Europeu de Referència, amb un pla d'estudis fet per professionals qualificats amb una llarga experiència docent a la Universitat de Barcelona.

Què aprendràs?

L'objectiu dels cursos és facilitar un domini general de l'anglès mitjançant un programa estructurat en nivells, en el qual es practiquen la comprensió i l'expressió oral i escrita, la gramàtica i vocabulari.

El pla d'estudis està dissenyat per adquirir, consolidar i acreditar les habilitats exigides en cada nivell europeu pel Marc Europeu comú de referència per a l'aprenentatge, l'ensenyament i l'avaluació de llengües del Consell d'Europa.

A més els nostres cursos incorporen un enfocament concebut per obtenir reconeguts títols internacionals.Com funciona?

La Secció d'Anglès de l'Escola d'Idiomes Moderns de la UB ofereix un total de 9 nivells, de 100 hores cadascun, en diferents modalitats


 
Veure més

Temari del curs

 

Metodologia

Presencial, Semi presencial i en línia

Horari/Torn

Horaris presencials: quatre hores setmanals, en grups d'un o dos dies, de dilluns a divendres, de les 8 ha les 21 hi dissabtes de 9 ha 14 h.

Data Límit:Proves de nivell i matrícula: del 2 de setembre al 6 d'octubre.

Durada

Cursos anuals (d'octubre a maig), quadrimestrals (d'octubre a gener i de febrer a maig) i intensius d'estiu (juny i juliol).

Promocions

L'Escola d'Idiomes Moderns ofereix tarifes reduïdes per a tots els cursos als següents col·lectius: antics alumnes del EIM, alumnes de títols oficials de la UB (excepte el Grup UB), personal docent i administratiu de la UB i del Grup UB, membres de Alumni UB.Per què escollir aquest curs?

L'Escola d'Idiomes Moderns ofereix formació en llengües estrangeres des de 1953, amb la garantia de qualitat i rigor de la Universitat de Barcelona. A més som centre examinador autoritzat dels títols d'anglès de Cambridge i tenim cursos de preparació per als exàmens
 

Preu

Cursos de nivell presencials (anuals o intensius d'estiu): 1049 euros Cursos modulars presencials (quadrimestrals o intensius d'estiu): 589 euros Cursos modulars semipresencials: 330 euros Cursos modulars online: 230 euros

Sí, m'interessa

conèixer tots els detalls, preus, beques, dates i places disponibles

Curs Anglès nivell C1.1

Per contactar has d'acceptar la política de privacitat
Enviant aquest formulari accepteu rebre informació periòdica d'Educaweb relacionada amb aquests cursos.
També et recomanem aquests cursos

Curs Anglès nivell C1.1