Màster en Animació

1068 Persones estan visitant aquest curs
Preu 8.800 €
Sol·licita informació
Universitat Pompeu Fabra (UPF)
Màster en Animació
Sol·licita informació
Màster
Oficial / homologat
Presencial
Barcelona
90 crèdits
Preu 8.800 €

Descripció

Amb el Màster universitari en Animació et convertiràs en un animador audiovisual creatiu i innovador, expert en les darreres tècniques i tecnologies d'animació 3D.
Sota el guiatge d'experts d'empreses importants del sector, treballaràs en el teu projecte d'animació en totes les fases: guió, disseny d'art, modelatge i texturització dels personatges, animació, rigging, rendering, il·luminació i postproducció. Durant el curs aprendràs a dominar professionalment programes com ara Maya, Mudbox i Photoshop, Pro Tools o After Effects, i estudiaràs aspectes tècnics de l'animació com ara el modelatge de polígons o la generació d'imatges. Quan acabin les classes, defensaràs el teu projecte davant d'un tribunal d'experts i tindràs l'oportunitat de presentar-lo en festivals internacionals de molt prestigi. A més de tenir un enfocament molt professionalitzador, aquest màster t'obre les portes a la investigació en computer graphics o computer animation.
  • Per la seva gran connexió amb la indústria de l'animació: alguns dels seus exalumnes han participat en produccions internacionals com Avatar, Prometheus, Planeta 51 o la saga de Harry Potter, entre d'altres. Entre els seus exalumnes, a més, hi ha els creadors d'animacions d'èxit com Niebla, El so de l'Ànima, Migrópolis o Noa & Max.
  • Per la seva profunda vessant pràctica. Durant el màster crearàs els teus propis projectes, basant-te en els aspectes més valorats de la professió: la tecnologia de vídeo, el disseny d'art i de personatges, la postproducció audiovisual, el croquis de moviment o l'edició de so, entre d'altres.
  • Perquè t'ofereix l'opció de fer pràctiques en empreses audiovisuals com Mago Productions, BRB, Urano Films, Goroka o Triacom Audiovisual.
  • Perquè et permetrà presentar les teves pròpies produccions en alguns dels festivals internacionals de més prestigi: Annecy, Animadrid, International Animation Festival Hiroshima, AnimaBasauri, Mundos Digitales, Animac, Animamundi, Future Film Festival, ArtFutura o Siggraph.
  • Perquè és l'únic màster oficial a Espanya del sector de l'animació.

Destinataris

El Màster universitari en Animació s'adreça a graduats, preferiblement amb formació en sistemes audiovisuals o de comunicació, belles arts, disseny de projectes o informació pràctica, etc., que vulguin desenvolupar i perfeccionar les habilitats en animació digital.

¿Necesitas información sobre cursos? Llámanos al 900 293 573

Llamada gratuita de lunes a viernes de 9h a 20h

Metodologia

Els màsters, postgraus i cursos presencials de la UPF Barcelona School of Management combinen la participació activa de l'estudiant amb l'aprenentatge de conceptes teòrics i pràctics. Aquest tipus d'aprenentatge es centra en la discussió i resolució de casos pràctics a l'aula, així com en l'aplicació pràctica en situacions reals dels coneixements adquirits. Els programes presencials utilitzen un entorn virtual, l'Aula Global, com a espai de continuïtat entre les sessions presencials.

Idiomes en els quals s'imparteix

Español

Durada

De dilluns a divendres de 17.00 a 21.00 h.

Objectius

  • Formar realitzadors independents de peces animades, experts en totes les etapes de la producció animada.
  • Dominar les eines professionals de l'animació.
  • Desenvolupar la maduresa artística i la sensibilitat crítica dels participants.
  • Proporcionar una preparació tècnica adequada per poder exercir la direcció tècnica de projectes d'animació, a més de tasques de recerca i desenvolupament.

Pràctiques

Curriculars

Perspectives laborals

Animador 2D/3D Modelador 3D Generalista 3D Especialista en render i il·luminació Investigador en sistemes de gràfics per ordinador Especialista en efectes especials 3D Creador de Gràfics per ordinador per a sistemes de temps real Dissenyador d'escenaris i personatges

Professorat

Irakli Kublashvili Bruno Simoes Joana Teixidor Alun Evans Cristina Rusiñol Sos David Vercher Elena Serra Alberto Pintor Montull David Alcarria

Lloc on s'imparteix el curs

Barcelona School of Management
Màster en Animació
Universitat Pompeu Fabra (UPF)
Campus i seus: Universitat Pompeu Fabra (UPF)
Universitat Pompeu Fabra (UPF)
Plaça de la Mercè, 10-12 08005 Barcelona
Sol·licita informació
X