Màster en Animació

Màster
Oficial / homologat
Presencial
90 crèdits
8800 €

Descripció

Amb el Màster universitari en Animació et convertiràs en un animador audiovisual creatiu i innovador, expert en les darreres tècniques i tecnologies d'animació 3D.
Sota el guiatge d'experts d'empreses importants del sector, treballaràs en el teu projecte d'animació en totes les fases: guió, disseny d'art, modelatge i texturització dels personatges, animació, rigging, rendering, il·luminació i postproducció. Durant el curs aprendràs a dominar professionalment programes com ara Maya, Mudbox i Photoshop, Pro Tools o After Effects, i estudiaràs aspectes tècnics de l'animació com ara el modelatge de polígons o la generació d'imatges. Quan acabin les classes, defensaràs el teu projecte davant d'un tribunal d'experts i tindràs l'oportunitat de presentar-lo en festivals internacionals de molt prestigi. A més de tenir un enfocament molt professionalitzador, aquest màster t'obre les portes a la investigació en computer graphics o computer animation.
  • Per la seva gran connexió amb la indústria de l'animació: alguns dels seus exalumnes han participat en produccions internacionals com Avatar, Prometheus, Planeta 51 o la saga de Harry Potter, entre d'altres. Entre els seus exalumnes, a més, hi ha els creadors d'animacions d'èxit com Niebla, El so de l'Ànima, Migrópolis o Noa & Max.
  • Per la seva profunda vessant pràctica. Durant el màster crearàs els teus propis projectes, basant-te en els aspectes més valorats de la professió: la tecnologia de vídeo, el disseny d'art i de personatges, la postproducció audiovisual, el croquis de moviment o l'edició de so, entre d'altres.
  • Perquè t'ofereix l'opció de fer pràctiques en empreses audiovisuals com Mago Productions, BRB, Urano Films, Goroka o Triacom Audiovisual.
  • Perquè et permetrà presentar les teves pròpies produccions en alguns dels festivals internacionals de més prestigi: Annecy, Animadrid, International Animation Festival Hiroshima, AnimaBasauri, Mundos Digitales, Animac, Animamundi, Future Film Festival, ArtFutura o Siggraph.
  • Perquè és l'únic màster oficial a Espanya del sector de l'animació.

Destinataris

El Màster universitari en Animació s'adreça a graduats, preferiblement amb formació en sistemes audiovisuals o de comunicació, belles arts, disseny de projectes o informació pràctica, etc., que vulguin desenvolupar i perfeccionar les habilitats en animació digital.

Metodologia

Els màsters, postgraus i cursos presencials de la UPF Barcelona School of Management combinen la participació activa de l'estudiant amb l'aprenentatge de conceptes teòrics i pràctics. Aquest tipus d'aprenentatge es centra en la discussió i resolució de casos pràctics a l'aula, així com en l'aplicació pràctica en situacions reals dels coneixements adquirits. Els programes presencials utilitzen un entorn virtual, l'Aula Global, com a espai de continuïtat entre les sessions presencials.

Idiomes en els quals s'imparteix

Español

Durada

De dilluns a divendres de 17.00 a 21.00 h.

Objectius

  • Formar realitzadors independents de peces animades, experts en totes les etapes de la producció animada.
  • Dominar les eines professionals de l'animació.
  • Desenvolupar la maduresa artística i la sensibilitat crítica dels participants.
  • Proporcionar una preparació tècnica adequada per poder exercir la direcció tècnica de projectes d'animació, a més de tasques de recerca i desenvolupament.

Pràctiques

Curriculars

Perspectives laborals

Animador 2D/3D Modelador 3D Generalista 3D Especialista en render i il·luminació Investigador en sistemes de gràfics per ordinador Especialista en efectes especials 3D Creador de Gràfics per ordinador per a sistemes de temps real Dissenyador d'escenaris i personatges

Professorat

Irakli Kublashvili Bruno Simoes Joana Teixidor Alun Evans Cristina Rusiñol Sos David Vercher Elena Serra Alberto Pintor Montull David Alcarria
Campus i seus: Universitat Pompeu Fabra (UPF)
Universitat Pompeu Fabra (UPF)
Plaça de la Mercè, 10-12 08005 Barcelona
Cursos més populars
X