Universitat Pompeu Fabra (UPF)

Màster en Animació

Universitat Pompeu Fabra (UPF)

Màster
Presencial
Oficial / Homologat
90 Crèdits
8.800 €

Descripció

Amb el Màster universitari en Animació et convertiràs en un animador audiovisual creatiu i innovador, expert en les darreres tècniques i tecnologies d'animació 3D.

Sota el guiatge d'experts d'empreses importants del sector, treballaràs en el teu projecte d'animació en totes les fases: guió, disseny d'art, modelatge i texturització dels personatges, animació, rigging, rendering, il·luminació i postproducció. Durant el curs aprendràs a dominar professionalment programes com ara Maya, Mudbox i Photoshop, Pro Tools o After Effects, i estudiaràs aspectes tècnics de l'animació com ara el modelatge de polígons o la generació d'imatges. Quan acabin les classes, defensaràs el teu projecte davant d'un tribunal d'experts i tindràs l'oportunitat de presentar-lo en festivals internacionals de molt prestigi. A més de tenir un enfocament molt professionalitzador, aquest màster t'obre les portes a la investigació en computer graphics o computer animation.


  • Per la seva gran connexió amb la indústria de l'animació: alguns dels seus exalumnes han participat en produccions internacionals com Avatar, Prometheus, Planeta 51 o la saga de Harry Potter, entre d'altres. Entre els seus exalumnes, a més, hi ha els creadors d'animacions d'èxit com Niebla, El so de l'Ànima, Migrópolis o Noa & Max.

  • Per la seva profunda vessant pràctica. Durant el màster crearàs els teus propis projectes, basant-te en els aspectes més valorats de la professió: la tecnologia de vídeo, el disseny d'art i de personatges, la postproducció audiovisual, el croquis de moviment o l'edició de so, entre d'altres.

  • Perquè t'ofereix l'opció de fer pràctiques en empreses audiovisuals com Mago Productions, BRB, Urano Films, Goroka o Triacom Audiovisual.

  • Perquè et permetrà presentar les teves pròpies produccions en alguns dels festivals internacionals de més prestigi: Annecy, Animadrid, International Animation Festival Hiroshima, AnimaBasauri, Mundos Digitales, Animac, Animamundi, Future Film Festival, ArtFutura o Siggraph.

  • Perquè és l'únic màster oficial a Espanya del sector de l'animació.Veure més

Destinataris

El Màster universitari en Animació s'adreça a graduats, preferiblement amb formació en sistemes audiovisuals o de comunicació, belles arts, disseny de projectes o informació pràctica, etc., que vulguin desenvolupar i perfeccionar les habilitats en animació digital.

Metodologia

Els màsters, postgraus i cursos presencials de la UPF Barcelona School of Management combinen la participació activa de l'estudiant amb l'aprenentatge de conceptes teòrics i pràctics. Aquest tipus d'aprenentatge es centra en la discussió i resolució de casos pràctics a l'aula, així com en l'aplicació pràctica en situacions reals dels coneixements adquirits. Els programes presencials utilitzen un entorn virtual, l'Aula Global, com a espai de continuïtat entre les sessions presencials.

Idiomes en què s'imparteix

Español

Places

25

Durada

De dilluns a divendres de 17.00 a 21.00 h.

Lloc on s'imparteix el curs

Barcelona School of Management

Objectius


  • Formar realitzadors independents de peces animades, experts en totes les etapes de la producció animada.

  • Dominar les eines professionals de l'animació.

  • Desenvolupar la maduresa artística i la sensibilitat crítica dels participants.

  • Proporcionar una preparació tècnica adequada per poder exercir la direcció tècnica de projectes d'animació, a més de tasques de recerca i desenvolupament.Perspectives laborals

Animador 2D/3D
Modelador 3D
Generalista 3D
Especialista en render i il·luminació
Investigador en sistemes de gràfics per ordinador
Especialista en efectes especials 3D
Creador de Gràfics per ordinador per a sistemes de temps real
Dissenyador d'escenaris i personatges

Preu

8.800 €

Sí, m'interessa

conèixer tots els detalls, preus, beques, dates i places disponibles

Màster en Animació

Per contactar has d'acceptar la política de privacitat
Enviant aquest formulari accepteu rebre informació periòdica d'Educaweb relacionada amb aquests cursos.
També et recomanem aquests cursos