Curs d'Auxiliar Tècnic Veterinari

entre 1.000 € i 2.500 €
Informa't sobre les condicions
Sol·licita informació
PetInstitut
Curs d'Auxiliar Tècnic Veterinari
Sol·licita informació
Curs
On-line
2 anys
entre 1.000 € i 2.500 €

Descripció

Amb la realització d'aquest curs es pretén que a l'acabar hagis adquirit els coneixements teòrics i pràctics necessaris per trobar feina i que puguis dedicar-te a la teva passió.
La part teòrica de el curs consta de 7 mòduls, on aprendràs sobre el pacient, el client, la consulta, el laboratori, les proves d'imatge, el quiròfan i l'hospitalització. A partir del cinquè mòdul es poden començar les pràctiques, o es pot esperar acabar tota la teoria.
Durant el curs, hauràs de superar autoavaluacions i exercicis escrits per comprovar que estàs realment aprenent i integrant tot el que et vam explicar, així començaràs la part de pràctiques amb la teoria consolidada.
Si superes les 18 mesos, tranquil / a, pots continuar només pagant les taxes de renovació.

Temari

Un ATV ha de conèixer per dedicar-se a aquesta professió.
• Mòdul 1: El pacient
• Mòdul 2: El client
• Mòdul 3: La consulta
• Mòdul 4: Anàlisi laboratorial
• Mòdul 5: Procediments d'imatge
• Mòdul 6: El quiròfan
• Mòdul 7: L'hospitalització
• Mòdul 8: Pràctiques

Destinataris

Qualsevol persona major de 16 anys pot realitzar el curs. Es fa un seguiment amb un tutor personal que t'indicarà la millor manera d'avançar i resoldrà els dubtes que puguin anar sorgint.
Si cal, es farà un seguiment conjunt amb els pares o responsables dels menors de 18 anys.

¿Necesitas información sobre cursos? Llámanos al 900 293 573

Llamada gratuita de lunes a viernes de 9h a 20h

Metodologia

Modalitat: Teoria online + pràctiques. La metodologia online permet a l'alumne avançar al seu ritme compaginant-ho amb les seves altres activitats diària. L'itinerari dissenyat està pensat perquè avançar de forma progressiva i natural. Les pràctiques són imprescindibles per a consolidar la teoria, per això aquest curs inclou 300h de pràctiques en clínica veterinària. Durant el curs es té accés a la plataforma en línia de formació continuada per ATV, IFEVET STREAMING, per veure tant els vídeos que recomanats com la resta de l'contingut durant 9 mesos, així com vídeos de procediments quirúrgics reals i complets.

Idiomes en els quals s'imparteix

Català i castellà

Durada

Inici: 4 de maig 2021. Formació: 660 hores repartides en 360 hores de teoria + 300 hores de pràctiques. Durada: 9 a 12 mesos amb les pràctiques incloses, variable segons alumne.

Titulació obtinguda

Diploma del curs expedit per PetInstitut.

Pràctiques

300 hores de pràctiques en clíniques veterinàries.

Promocions

Consultar amb el centre les opcions de pagament fraccionat. 

Borsa de treball

Borsa de treball disponible.

Professorat

Equip docent de centre format per especialistes en les diferents àrees de la clínica veterinària. En l'equip es compta amb Olimpia Sánchez, veterinària tutora de el curs de ATV i responsable de l'contingut teòric. Olimpia es va graduar en veterinària l'any 2005 a la UAB, des de llavors ha treballat de forma continuada en hospitals i centres de referència i també ha treballat com a professora en cursos d'auxiliar veterinària. En l'actualitat té el seu propi centre veterinari i és tutora d'alumnes de el curs en línia de ATV a més d'haver preparat la part teòrica.
Curs d'Auxiliar Tècnic Veterinari
PetInstitut
Campus i seus: PetInstitut
PetInstitut
Concell de Cent nº 264 principal 08011 Barcelona
Sol·licita informació
X