Sol·licita informació
PetInstitut

PetInstitut

Sol·licita informació

Descripció del centre

PetInstitut és el teu centre formatiu amb més de 25 anys d'experiència.
Et formen per treballar en el que més t'agrada.
Et apassionen els animals? T'agradaria transformar la teva vocació en la teva professió? Amb el curs d'ATV aprendràs tot el necessari per treballar en una clínica o hospital i ser la mà dreta de l'veterinari en totes les àrees: atenció a client, consulta, laboratori, quiròfan, hospitalització, imatge.

Oferta formativa

Cursos per tipologia

Cursos i seminaris 1

Cursos per modalitats

On-line 1

Cursos més populars

Serveis

Borsa de treball
Campus
Campus virtual
Pràctiques a empreses

Característiques

Avantatges d'estudiar en aquest centre

• Experiència: El centre compta amb més de 25 anys d'experiència en formació en el sector veterinari.
• Equip expert: L'equip docent de PetInstitut està compost per professionals reconeguts pel sector, i amb una dilatada experiència en l'àmbit formatiu.
• Programes professionals: Els programes formatius de PetInstitut estan adequats a el contingut de les qualificacions Professionals corresponents a el Catàleg Nacional de Qualificacions Professionals.
• Més que una família: Pots pertànyer a un grup de persones amb un mateix sentiment sobre el món animal.

Experiència

Petinstitut té més de 25 anys d'experiència formant ATV i altres professionals de sector animal, com perruqueria i educació canina. Es dedica en exclusivitat a aquest sector i compta amb veterinaris i ATV amb sobrada experiència professional i docent.

Requisits d'admissió

Els cursos que ofereix el centre estan orientats a el coneixement de l'món animal i a la capacitació per dedicar-se professionalment a el sector. No obstant això, al no tractar-se de formació reglada, no existeixen uns requisits d'admissió estrictes per als seus cursos i seminaris.

Model educatiu

Cursos online amb pràctiques en clínica veterinària.

Què ofereix aquest centre

• Una formació experta i de qualitat, que combina la teoria i la pràctica, fruit dels més de 25 anys d'experiència amb alumnes amb què compta el centre.
• Curs d'Ajudant tècnic veterinari.

A qui es dirigeix

PetInstitut dirigeix la seva formació a totes aquelles persones que sentin interès pel món animal i vulguin dedicar-se professionalment a el sector.

Emplena aquest formulari i el centre t'informarà de manera gratuïta sobre:

X