Cursos per tipologia

Cursos per modalitats

Serveis

Borsa de treball
Campus
Campus virtual
Pràctiques a empreses
Servei d’orientació

Descripció del centre

PetInstitut és el teu centre formatiu amb més de 25 anys d'experiència.
Et formen per treballar en el que més t'agrada.
Et apassionen els animals? T'agradaria transformar la teva vocació en la teva professió? Amb el curs d'ATV aprendràs tot el necessari per treballar en una clínica o hospital i ser la mà dreta de l'veterinari en totes les àrees: atenció a client, consulta, laboratori, quiròfan, hospitalització, imatge.

Característiques

Avantatges d'estudiar en aquest centre
• Experiència: El centre compta amb més de 25 anys d'experiència en formació en el sector veterinari.
• Equip expert: L'equip docent de PetInstitut està compost per professionals reconeguts pel sector, i amb una dilatada experiència en l'àmbit formatiu.
• Programes professionals: Els programes formatius de PetInstitut estan adequats a el contingut de les qualificacions Professionals corresponents a el Catàleg Nacional de Qualificacions Professionals.
• Més que una família: Pots pertànyer a un grup de persones amb un mateix sentiment sobre el món animal.
Experiència
Petinstitut té més de 25 anys d'experiència formant ATV i altres professionals de sector animal, com perruqueria i educació canina. Es dedica en exclusivitat a aquest sector i compta amb veterinaris i ATV amb sobrada experiència professional i docent.
Requisits d'admissió
Els cursos que ofereix el centre estan orientats a el coneixement de l'món animal i a la capacitació per dedicar-se professionalment a el sector. No obstant això, al no tractar-se de formació reglada, no existeixen uns requisits d'admissió estrictes per als seus cursos i seminaris.
Model educatiu
Cursos online amb pràctiques en clínica veterinària.
Què ofereix aquest centre
• Una formació experta i de qualitat, que combina la teoria i la pràctica, fruit dels més de 25 anys d'experiència amb alumnes amb què compta el centre.
• Curs d'Ajudant tècnic veterinari.
A qui es dirigeix
PetInstitut dirigeix la seva formació a totes aquelles persones que sentin interès pel món animal i vulguin dedicar-se professionalment a el sector.

Cursos més populars

Campus i seus

PetInstitut
Concell de Cent nº 264 principal 08011 Barcelona

Altres centres que et poden interessar

PetInstitut
X