Curs Bàsic Plus

1027 Persones estan visitant aquest curs
Preu 355 €
Sol·licita informació
Grisart Escola Internacional de Fotografia
Curs Bàsic Plus
Sol·licita informació
Curs
Presencial
Barcelona
23 hores
Preu 355 €

Descripció

Plantejat des d'una dinàmica que combina a la perfecció teoria i pràctica, el curs Bàsic Plus es desenvolupa a través de sis temàtiques: el retrat, el paisatge urbà i natural, el viatge, el reportatge social i l'arquitectura.

En Bàsic Plus es treballa també la postproducció digital de la imatge i l'ús del flaix davant de diferents escenaris. El taller incorpora així mateix, una sessió de fotografia nocturna i una sortida d'un dia complet * (prevista sempre en dissabte) per practicar tot allò que es va assimilant

Temari

El taller es desenvolupa al llarg de set sessions, on cada sessió té la seva especificitat temàtica i avançant en paral·lel amb les eines digitals més apropiades.

Des de la primera sessió es repassen els conceptes essencials de la càmera i la gestió digital de les nostres imatges (Brigde, Photoshop, Cámera Raw). A cada sessió temàtica es coneixeran fotògrafs contemporanis els treballs són una referència. Es donaran les pautes per abordar amb garanties cada un dels reptes i es visualitzaran les fotografies dels alumnes per valorar-les. La sortida nocturna ens servirà per posar en pràctica l'ús del flaix i com treballar amb la llum crepuscular. D'altra banda, l'excursió fotogràfica de dia complet serà una excel·lent oportunitat per posar en pràctica tot l'après.

Destinataris

Aquest és un taller dirigit a persones que tenen un coneixement bàsic de la fotografia digital i que els agradaria portar el seu aprenentatge a un nivell superior.

Requisits

Per fer aquest taller es requereixen uns coneixements bàsics de fotografia, així com una mínima fluïdesa en l'ús del Photoshop.

Equip: Càmera digital, preferentment rèflex. Trípode. Flash.

¿Necesitas información sobre cursos? Llámanos al 900 293 573

Llamada gratuita de lunes a viernes de 9h a 20h

Metodologia

Una metodologia teoricopràctica molt dinàmica que estimula la participació i el treball continuat de l'alumne.

Durada

6 classes de 3h + una sortida fotogràfica de 5 h (aprox.). Data propera convocatòria: A consultar.

Objectius

El taller Bàsic Plus està dissenyat per aprendre de manera pràctica i teòrica a prendre decisions fotogràfiques (tècniques i narratives) en funció de l'escena a fotografiar. El taller està basat sobre sis conceptes que qualsevol aficionat a la fotografia s'enfronti en la seva quotidianitat: el retrat, el paisatge urbà i natural, el viatge, el reportatge social i l'arquitectura.

Borsa de treball

En Grisart disposem d'una borsa de treball, que recull les peticions d'empreses i institucions que busquen alumnes / professionals de la fotografia.

Professorat

Gonzalo Sanguinetti

Horari

Horari: Divendres de 18:00 a 21: 00h + Una pràctica de 5 hores en dissabte.
Curs Bàsic Plus
Grisart Escola Internacional de Fotografia
Campus i seus: Grisart Escola Internacional de Fotografia
GrisArt- Escola Superior de Fotografía
Calle Méndez Núñez, 14 08003 Barcelona
Sol·licita informació
X