Descripció

Plantejat des d'una dinàmica que combina a la perfecció teoria i pràctica, el curs Bàsic Plus es desenvolupa a través de sis temàtiques: el retrat, el paisatge urbà i natural, el viatge, el reportatge social i l'arquitectura.En Bàsic Plus es treballa també la postproducció digital de la imatge i l'ús del flaix davant de diferents escenaris. El taller incorpora així mateix, una sessió de fotografia nocturna i una sortida d'un dia complet * (prevista sempre en dissabte) per practicar tot allò que es va assimilant

Temari del curs

El taller es desenvolupa al llarg de set sessions, on cada sessió té la seva especificitat temàtica i avançant en paral·lel amb les eines digitals més apropiades.

Des de la primera sessió es repassen els conceptes essencials de la càmera i la gestió digital de les nostres imatges (Brigde, Photoshop, Cámera Raw). A cada sessió temàtica es coneixeran fotògrafs contemporanis els treballs són una referència. Es donaran les pautes per abordar amb garanties cada un dels reptes i es visualitzaran les fotografies dels alumnes per valorar-les. La sortida nocturna ens servirà per posar en pràctica l'ús del flaix i com treballar amb la llum crepuscular. D'altra banda, l'excursió fotogràfica de dia complet serà una excel·lent oportunitat per posar en pràctica tot l'après.

Destinataris

Aquest és un taller dirigit a persones que tenen un coneixement bàsic de la fotografia digital i que els agradaria portar el seu aprenentatge a un nivell superior.

Requisits

Per fer aquest taller es requereixen uns coneixements bàsics de fotografia, així com una mínima fluïdesa en l'ús del Photoshop.Equip: Càmera digital, preferentment rèflex. Trípode. Flash.


Metodologia

Una metodologia teoricopràctica molt dinàmica que estimula la participació i el treball continuat de l'alumne.

Horari/Torn

Horari: Divendres de 18:00 a 21: 00h + Una pràctica de 5 hores en dissabte.

Durada

6 classes de 3h + una sortida fotogràfica de 5 h (aprox.).
Data propera convocatòria: A consultar.

Objectius

El taller Bàsic Plus està dissenyat per aprendre de manera pràctica i teòrica a prendre decisions fotogràfiques (tècniques i narratives) en funció de l'escena a fotografiar. El taller està basat sobre sis conceptes que qualsevol aficionat a la fotografia s'enfronti en la seva quotidianitat: el retrat, el paisatge urbà i natural, el viatge, el reportatge social i l'arquitectura.
Preu

355 €

Sí, m'interessa

conèixer tots els detalls, preus, beques, dates i places disponibles

Curs Bàsic Plus

Per contactar has d'acceptar la política de privacitat
Enviant aquest formulari accepteu rebre informació periòdica d'Educaweb relacionada amb aquests cursos.
També et recomanem aquests cursos