CEAC

Curs de Fotografia digital

CEAC

Curs
Distància
32 Crèdits

Descripció

El curs CEAC de Fotografia Digital proporciona els coneixements i tècniques necessaris perquè l'alumne arribi a convertir-se en fotògraf a un nivell avançat o semiprofessional, amb el domini del llenguatge visual i de les tècniques de la fotografia digital.

Prescriptors: Sony y Profoto.


Temari del curs

Cambra / Tecnologia
Il·luminació
Reportatge
Composició
Retrat
Photoshop
Retoc amb Photoshop
Fotografia Creativa
Fotografia Publicitària

Competències per a les que et prepara el curs

1. Realitzar un ús adequat de la càmera digital per treure el seu màxim profit 2. Adaptar correctament la fotografia a les condicions ambientals: il·luminació i composició. 3. Edita, compondre i retocar mitjançant el programa Photoshop de tractament d'imatges. 4. Estar al dia sobre qualsevol esdeveniment o notícia relacionada amb els temes estudiats.

Titulació obtinguda

Dos títols: Diploma CEAC i Diploma Universitari UCAM.

Perspectives laborals

El curs de Fotografia Digital capacita l'alumne per exercir funcions com: Fotògraf especialitzat en publicitat per a moda, productes, serveis, campanyes gràfiques i fotografia publicitària en general. Fotografia editorial per a publicacions en paper (llibres, premsa, revistes, etc.). Fotoperiodisme, documentalista, cap de premsa, corresponsal. Fotografia social de noces o esdeveniments similars.

Avantatges del curs

Contingut en suport físic (llibres) Campus Online Inclou llicència programa Adoble Creative Cloud (29 programes) Incorpora un videotutorial d'Adobe Photoshop CS6. Pràctiques Professionals Borsa d'Ocupació Respatller de Grup Planeta

Sí, m'interessa

conèixer tots els detalls, preus, beques, dates i places disponibles

Curs de Fotografia digital

Per contactar has d'acceptar la política de privacitat
Enviant aquest formulari accepteu rebre informació periòdica d'Educaweb i del Centre relacionada amb aquests cursos.
També et recomanem aquests cursos

Curs de Fotografia digital