Curs de CGI

1098 Persones estan visitant aquest curs
Preu 2.500 €
Sol·licita informació
Grisart Escola Internacional de Fotografia
Curs de CGI
Sol·licita informació
Curs
Presencial
Barcelona
12 mesos
Preu 2.500 €

Descripció

Gràcies a les noves tecnologies, la pràctica i la creació fotogràfiques viuen un moment apassionant, amb constants innovacions i nous horitzons, que obliguen els fotògrafs a un aprenentatge continu.
En alguns camps, com en la publicitat d'automòbils, l'arquitectura i l'interiorisme, el canvi ja està implantat i les imatges hiperrealistes que ens arriben són a la majoria dels casos generades per ordinador, a partir de plànols de dissenyadors, enginyers o arquitectes . Són les ja familiars imatges CGI, tant per a foto fixa com en moviment, aplicades en cinema i televisió.
Aquesta revolució, l'únic límit defineixen els autors, perfila actualment el món publicitari. El seu ús, si bé no aplicable a tots els camps, no cessa de fer-se cada dia més necessari, com a generador de noves imatges o com a integrador d'aquestes CGI en entorns fotogràfics reals.
El curs de CGI ofert per Grisart es nodreix de de la vasta possibilitat de creació d'imatges en 3D, però ho fa d'una manera selectiva, pensant en les necessitats i coneixements dels fotògrafs. Aquests descobreixen el vincle més directe entre aquesta tecnologia i la fotografia convencional, així com la seva compatibilitat i possibilitats. Per a això, es desenvolupen estrictament aquells aspectes útils, per exemple, els de disposició de cambra i perspectiva, il·luminació, texturització o renderització de la imatge de sortida.
L'aplicació utilitzada serà MAXON Cinema 4D, programa que, a diferència d'altres aplicacions equivalents, es caracteritza per l'amabilitat i facilitat en el maneig de la seva interfície. L'alt grau de qualitat que ofereixen les últimes versions del programa Advanced Render (Motor render propi de C4D) el converteixen en una eina molt atractiva per al professional disposat a endinsar-se en aquest camp.
A més, coneixent les necessitats del mercat, el curs incorpora l'aprenentatge del procés de treball amb V-RAY, un dels millors motors de render existents.
L'enfocament del curs és eminentment pràctic, de manera que els estudiants es familiaritzen amb la resolució d'exercicis per aprofundir en el seu maneig i comprensió, alhora que se'ls capacita per desenvolupar la seva pròpia intuïció.

Temari

  • Aplicacions fotogràfiques del 3D
  • Modelatge bàsic: Modelatge a partir de superfícies poligonals simples i modelats de superfície
  • Cambra i perspectiva: Posicionament, enquadraments, formats, focals ...
  • Il·luminació: Tipus de llums C4D i característiques. Caigudes del feix de llum i tipus de projecció d'ombra. Llums V-RAY
  • Texturització: Textures procedimentals i textures basades en mapes de bits. Tipus de projeccions de mapa. UVW mapping. Llibreries de materials. Materials V-RAY.
  • Motor render C4D: Optimització render de sortida. Paràmetres d'il·luminació global (IG)
  • Motor render V-RAY: Optimització. GI, DMC sampling, brute force, light cache, etc.
  • Renderització per etiquetes de composició C4D i V-RAY
  • Flux de treball amb C4D i V-RAY
  • Pràctiques de creació i integració de producte virtual en entorn fotogràfic (imatge 2D) real
  • Pràctiques de creació d'entorn virtual per integració d'objecte fotogràfic (imatge 2D)
  • Pràctiques d'il·luminació IBL: Creació de mapa d'entorn a 32 bits HDRI basat en imatge fotogràfica esfèrica 360º d'alt rang dinàmic.
  • Desenvolupament d'un projecte personal

Requisits

Poden accedir a aquest curs els alumnes que hagin realitzat l'Itinerari Professional de Fotografia o el Curs de retoc i tractament digital de la imatge i els que demostrin tenir uns coneixements equivalents.

¿Necesitas información sobre cursos? Llámanos al 900 293 573

Llamada gratuita de lunes a viernes de 9h a 20h

Metodologia

Una metodologia teoricopràctica molt dinàmica que estimula la participació i el treball continuat de l'alumne.

Durada

93 hores: 30 classes de 3h. + 1 classe d'avaluació del projecte final de 3h. Data inici: Setmana del 25 al 29 setembre 2017. Data fi: 25 setembre 2018.

Promocions

Grisart Escola Internacional de Fotografia convoca les Beques Grisart 2016-2017 per a la formació fotogràfica de nivell superior i professional. Aquestes beques volen potenciar l'ensenyament de qualitat, facilitant l'accés a la mateixa a joves amb valors i inquietuds acreditades.

Borsa de treball

En Grisart disposem d'una borsa de treball, que recull les peticions d'empreses i institucions que busquen alumnes / professionals de la fotografia.

Professorat

Gerard Toledano

Tipus d'avaluació

El criteri general d'avaluació té en compte: el treball final i l'assistència a classe.

Horari

Horari: Dilluns de 19:00 a 22: 00h.
Curs de CGI
Grisart Escola Internacional de Fotografia
Campus i seus: Grisart Escola Internacional de Fotografia
GrisArt- Escola Superior de Fotografía
Calle Méndez Núñez, 14 08003 Barcelona
Sol·licita informació
X