Cicle Formatiu de Grau Superior de Comerç Internacional

Cicle formatiu de grau superior
Oficial / homologat
On-line
2 anys
Consulteu el preu

Descripció

El cicle formatiu de Grau Superior de Comerç Internacional et prepara per organitzar, gestionar i assessorar les empreses en les seves activitats de comerç internacional. Gestionant tot el relacionat en mitjans de pagaments i de transport internacionals, comerç digital i processos de màrqueting i negociació internacional. En el moment que obtinguis la teva titulació oficial, podràs exercir processos d'internacionalització, gestionar l'entrada en nous mercats i consolidar les relacions internacionals d'una empresa.

Temari

Primer curs
 • Formació i orientació laboral (FOL)
 • Gestió administrativa del comerç internacional
 • Gestió econòmica i financera de l'empresa
 • Anglès
 • Logística d'emmagatzematge
 • Transport internacional de mercaderies
Segon curs
 • Comerç digital internacional
 • finançament internacional
 • màrqueting internacional
 • Mitjans de pagament internacionals
 • negociació internacional
 • Sistema d'informació de mercats
 • Projecte de comerç internacional
 • Formació en el centres de treball

Requisits

Ser major de 17 anys. Estar en possessió del títol de Batxillerat, COU o equivalent (homologat a Espanya). Tenir el títol de tècnic / a superior o especialista. Haver superat el segon curs de batxillerat de qualsevol modalitat de batxillerat experimental. Disposar d'un títol de FP Grau Mitjà i haver realitzat els complements de formació o la prova d'accés requerida per cursar un cicle formatiu de Grau Superior. Tenir qualsevol titulació universitària oficial o equivalent. Haver superat la prova d'accés a la universitat per a majors de 25 anys.

Durada

Durada: 2000 hores / 2 anys. Propera convocatòria: Setembre 2022.

Objectius

Aquest programa formatiu capacita els estudiants per a: Conèixer a fons els mercats internacionals i detectar oportunitats de negoci. Dominar les polítiques de producte, preu, comunicació i distribució més efectives a cada país. Gestionar contractes mercantils internacionals i establir relacions comercials amb clients d'altres parts del món. Responsabilitzar-se de les activitats d'importació i exportació, incloent els seus aspectes financers i les formes de pagament.

Titulació obtinguda

El programa permet obtenir una titulació oficial corresponent a un cicle formatiu de Grau Superior. Aquest títol et faculta per: Iniciar estudis de grau en qualsevol universitat espanyola, tant pública com privada. Cursar una carrera universitària en qualsevol dels països que conformen l'Espai Europeu d'Educació Superior (EEES), prèvia homologació del títol al país de destinació. Accedir a una professió qualificada en l'àmbit laboral.

Pràctiques

350 hores de pràctiques.

Perspectives laborals

Amb el teu títol de FP, pots exercir les següents funcions: Tècnic / a en comerç o operacions exteriors. Tècnic / a de màrqueting i vendes internacional. Tècnic / a en administració de comerç internacional. Tècnic / ao coordinador / a de logística del transport. Cap / a d'importació. Cap / a de magatzem o operador / a logístic / a. Comercial de transports i serveis logístics. Director / a de compres i logística. Assessor / ao consultor / a en empreses en procés d'internacionalització. Agent de trànsit marítim. Així mateix, el títol de cicle formatiu de Grau Superior permet accedir directament a una carrera universitària. En quin tipus d'empresa pots treballar La formació adquirida permet als titulats i titulades desenvolupar la seva carrera fonamentalment en els següents sectors: Logística. Comerç. Transport. Serveis a les empreses.
Cicle Formatiu de Grau Superior de Comerç Internacional
iFP
Campus i seus: iFP
iFP
C/Llançà, 51 08015 Barcelona
Cursos més populars
X