Cocktail experience

Preu 39 €
Sol·licita informació
Creative Signatures
Cocktail experience
Sol·licita informació
Curs
On-line
Preu 39 €

Descripció

Com fer còctels? Aprèn amb el mestre Javier de las Muelas

En aquest curs de com fer còctels, el mestre Javier de las Muelas ens acompanyarà a un viatge a través de la història de la cocteleria. Ja que, el còctel és una beguda amb segles d'existència i evolució, tot i que val la pena destacar que en les últimes dècades, paral·lelament amb l'evolució gastronòmica, ha estat experimentant els moments més creatius de la seva història. Javier de las Muelas ha viscut de prop aquest període i s'ha convertit en un dels grans referents internacionals mostrant-nos l'infinit joc de possibilitats i sorpreses que ens pot oferir un còctel.

En aquest curs aprendràs

El curs de com fer còctels ens porta tot allò necessari per entendre el món del còctel i manejar amb aquelles tècniques i secrets, pròpies d'un mestre com Javier de las Muelas, que fan que els seus còctels siguin d'una qualitat exclusiva i inimitable.

Es començarà introduint el món del còctel endinsant-nos en el seu origen i història. Javier de las Muelas guiarà el curs online en tot moment oferint la seva filosofia, visió i experiència sobre els còctels per acompanyar-nos en l'aprenentatge d'aquells conceptes bàsics necessaris per desenvolupar la matèria.

Javier ens ensenyarà l'ús adequat d'aquells estris clau per a l'elaboració correcta de còctels així com les tècniques bases per servir-los. Se'ns explicarà al detall la composició i preparació d'11 còctels variats des del més clàssic com el Dry Martini fins còctels sense alcohol.

El curs en línia es complementa amb les últimes tendències sobre còctels, perquè puguem després desenvolupar el nostre costat més creatiu per a la seva elaboració.

També pots comprar el curs amb el Kit d'estris

Temari

Introducció al curs
     Dry Martini: un lloc especial
     Origen i història de la cocteleria
     Chaplin cocteler (The Rink 1916)
     Elements clau de la cocteleria

  •              Mise en place
  •              els estris
  •              el gel
  •              la cristalleria
  •              A la fàbrica de vidre

     Glossari
     La família dels còctels
     còctels

  •              Dry Martini
  •              Spicy Mai Tai
  •              Planter 's Punch
  •              wasabi Martini
  •              Jim-Let Fox-Trot
  •              Celebrity
  •              sitar
  •              guacamole Smoothie
  •              Bloom of Jakarta
  •              Silver Fizz
  •              whisky Cooler


     noves tendències
     Trucs i secrets

Destinataris

Aquest curs de com fer còctels va dirigit a professionals o simplement apassionats del món del còctel que vulguin descobrir tots els secrets i varietats que amaga aquesta disciplina. A tots aquells que vulguin aprendre, al costat de Javier de las Muelas, les bases i les tècniques sobre l'elaboració de còctels, així com la gran quantitat de combinacions possibles per aconseguir resultats únics i sorprenents.

¿Necesitas información sobre cursos? Llámanos al 900 293 573

Llamada gratuita de lunes a viernes de 9h a 20h

Metodologia

Amb Creative Signatures podràs seguir els cursos ONLINE des del teu cuina, casa, restaurant o bar, al teu ritme ia la teva manera, quan, com i tantes vegades com vulguis. Tot el contingut estarà sempre disponible per a tu des de qualsevol dispositiu amb connexió a internet. I a més comptes amb un fòrum liderat per un expert professional que respondrà els teus dubtes. Deixa que els nostres autors entrin a la teva cuina amb les lliçons en vídeo d'alta qualitat. Descarrega, guarda i imprimeix el material de suport amb tots els apunts imprescindibles per li curs Visualitza les receptes originals dels autors en detall, llistes per descarregar i arxivar. Interactua amb altres alumnes en els fòrums moderats per experts que us guiaran i respondran els vostres dubtes. Tots els continguts, lliçons, materials i receptes estaran sempre disponibles per a tu en qualsevol moment i lloc, tantes vegades com vulguis. Quan finalitzes el curs obtens un certificat CreativeSignatures amb el teu nom.

Titulació obtinguda

Certificat Creative Signtatures.

Promocions

Material per al curs

Instruments o materials que s'utilitzen durant el curs

         coctelera
         batedora
         Got mesclador amb cuquet
         gel
         Mesuradors (aconsellable)




Música utilitzada en el curs: Instrumental Trip - FLATLING

Si t'interessa una versió més curta d'aquest curs prova la nostra Classic edition o Exotic edition amb un preu més competitiu.

Si t'atrauen més els còctels clàssics, prova "Classic edition"

Inclou:

     
         1h 40 'de vídeo
         24 lliçons
         11 receptes
         material addicional
         Certificat del curs
Cocktail experience
Creative Signatures
Campus i seus: Creative Signatures
Creative Signatures
08193 (Barcelona)
Sol·licita informació
X