Cursos des de
39€ - 169€

Titulacions

14
0 Oficials 0%
14 Propies 100%

Metodologies

1
0 Presencials 0%
14 On-line 100%
0 Semi presencials 0%
0 A distància 0%
Creative Signatures

Creative Signatures

Sol·licita més informació
Creative Signatures
Completa les dades del formulari per tal que el centre pugui contactar amb tu i informar-te de tots els detalls que necessitis
Cursos més populars
Campus, seus i serveis
En Creative Signatures col·laborem amb els millors autors i referents internacionals del món de la gastronomia per posar al teu abast tot el seu coneixement i filosofia a través d'una selecció exclusiva de cursos en línia.

Cadascun dels cursos ha estat dissenyat i preparat pel seu autor especialment per a tu i ve avalat per la seva signatura, el seu reconeixement i tota la seva experiència.

Podràs seguir els cursos ONLINE des del teu cuina, casa, restaurant o bar, al teu ritme ia la teva manera, quan, com i tantes vegades com vulguis. Tot el contingut estarà sempre disponible per a tu des de qualsevol dispositiu amb connexió a internet. I a més comptes amb un fòrum liderat per un expert professional que respondrà els teus dubtes.

Volem que gaudeixis dels nostres cursos ONLINE però que també obtinguis alguna cosa més: per això tots els continguts de Creative Signatures són pràctics, aplicats i aplicables. No és un "xou" més de cuina, el nostre propòsit i el dels autors és que aprenguis nous coneixements útils per aconseguir els teus objectius, ja siguin personals o professionals.
    Creative Signatures
  • Creative Signatures
    08193 (Barcelona)
Altres centres que poden interesar-te