Creative Signatures

Curs de Cuina al buit: tècnica + receptes

Creative Signatures

Curs
On-line
127 €

Descripció

Tres cursos en un sobre cuina al buit.

Tot sobre cuina al buit amb Tony Botella

Tres cursos a un perquè puguis aprendre la tècnica i les millors receptes de la cuina al buit a un preu inigualable

 
La tècnica de la cuina al buit + Cuina al buit: plats de sempre amb tècniques d'avui + Cuina al buit: receptes del món amb tècniques d'avui

La tècnica de la cuina al buit ha aterrat amb força a les cuines de grans xefs: la seva senzillesa i bons resultats l'han convertit en obligatòria tant per a professionals que mai l'han utilitzat, com per a aficionats que vulguin gaudir de tots els seus beneficis. En aquest curs de cuina al buit, Creative Signatures ha englobat tres cursos dedicats a la tècnica de la cuina al buit perquè puguis aprendre-ho tot sobre ella.

El mestre Tony Botella et acostarà els coneixements necessaris per dominar la cuina al buit i respondrà totes les teves preguntes tècniques i conceptuals. Aquest curs de cuina en línia també et permetrà explorar totes les possibilitats que ofereix la tècnica de la cuina al buit en la seva part més pràctica amb les receptes de Tony Botella, que et descobriran sabors, colors i textures impossibles a la cuina tradicional. Aprendràs deu receptes imprescindibles de la nostra gastronomia millorades per la tècnica de cuina al buit i, a més, Tony Botella et portarà al voltant del món amb onze receptes sorgides de la fusió entre gastronomies i preparades mitjançant la cuina al buit.



Què inclou el curs:

• 4h 10 'de vídeo

• 40 Lliçons

• 24 Receptes

• Material teòric complementari

• Certificat del curs

Veure més

Temari del curs

1. La tècnica de la cuina al buit: el què, el com i el perquè
Introducció al curs
Conceptes de la cuina al buit: Bullir vs. 100ºC, gasos de l'atmosfera, concepte d'oxidació, objectius diferents de la cuina al buit ...
Maquinària necessària (i alternatives)
receptes:
• Graellada de verdures (objectiu de conservació)
• Cheese braves (objectiu gastronòmic i de conservació)
• Llom de salmó (objectiu gastronòmic)
la pasteurització
Taules de pasteurització i caducitat
Observacions finals i comiat
 

2. Cuina al buit: plats de sempre amb tècniques d'avui
• Foie per compactació, sense minva ni cocció
• Roast Beef de vedella rosat amb salsa de cebetes
• Escabetx de tonyina vermella
• Consomé rosa de calamar
o Mahonesa de llimona
• Pasta lila d'albergínia amb pop fregit
o Puré d'albergínia
o Pop
o Crema i aire
o Emplatat
• Tècnica Boxvac

3. Cuina al buit: receptes del món amb tècniques d'avui
• Ostres a la mel
• Llamàntol oriental farcit
o Arròs de sushi a la llimona
• Plat japonès: cresta vegetal japonesa
o Salses: salsa de miso, oli, iogurt i formatge
o Guacamole de wasabi
o Emplatat
• Cua royal
• Cebiche mediterrani
o Llet de tigre
o Vieires
o Ceba tintada
o Pure de patata violette
o Cebiche
o Emplatat
Material necessari per cuinar al buit (pots fer el curs per entendre la tècnica i, posteriorment, adquirir el material)
• Màquina d'envasar al buit
• Bosses de cocció
• Forn mixt i / o bany termocirculador
• Abatidor de temperatura o bany maria invertit
• Etiquetadora o retolador
• Cambra de estocatge o frigorífic
Veure més

Destinataris

Aquest curs de cuina al buit va dirigit tant a professionals de la gastronomia com a amateurs que vulguin aprendre-ho tot sobre la tècnica de la cuina al buit, de principi a fi. Tot aquell que vulgui descobrir què és realment la cuina al buit, la seva correcta utilització, el per què de cada pas i les maneres d'aprofitar-la al màxim es beneficiarà d'aquest curs de cuina al buit.

Objetius

Aprendràs:

Amb aquest curs de cuina al buit aprendràs tot el que cal saber per dominar la tècnica de cuina al buit i utilitzar correctament la maquinària necessària. A més, Tony Botella t'ensenyarà els avantatges en el servei i en l'organització del teu espai de cuina, així com les de la cocció al buit i la conservació. Per complementar la teoria ia través de 3 receptes amb 3 objectius diferents (només gastronòmic, gastronòmic i de conservació i principalment de conservació), Tony Botella t'ensenyarà pas a pas tot el que cal tenir en compte per preparar aliments des d'abans de la seva cocció fins a la seva regeneració, sense oblidar l'execució final per a la seva perfecta presentació i sabor.

D'altra banda, aprendràs a realitzar receptes de sempre com mai abans ho havies fet endinsant en la tècnica de la compactació, l'anomenada tècnica "Boxvac" (que t'ensenyarà a bullir en fred sense bossa i sense arribar a coure els ingredients i que et permetrà donar-los color sense cuinar) o -simplement- aplicant temperatures i temps per a una cocció uniforme de molts ingredients. A més, Tony Botella et portarà les millors tècniques de la cuina al buit en mode fusió perquè puguis preparar receptes de tot el món dominant, per exemple, tècniques de congelació i formes exclusives d'envasar productes destinats a baixes temperatures que et permetran degustar peces de carn o peix sense notar les fibres.

Preu

127 €

Sí, m'interessa

conèixer tots els detalls, preus, beques, dates i places disponibles

Curs de Cuina al buit: tècnica + receptes

Curs de Cuina al buit: tècnica + receptes