Cuina Terapèutica i Naturista

1022 Persones estan visitant aquest curs
Consulteu el preu
Sol·licita informació
IFPS Roger de Llúria
Cuina Terapèutica i Naturista
Sol·licita informació
Curs
Presencial
Barcelona
90 hores
Consulteu el preu

Descripció

OBJECTIUS:  

Conèixer la importància de la forma de cuinar en l'elaboració d'una dieta sana.  
Conèixer els aliments més saludables.  
Conèixer la naturalesa dels aliments i els seus nutrients.  
Aprendre a cuinar de manera sana els diferents aliments.  
Conèixer el tipus de dieta que més ens convé en cada moment.  
Ser capaços de dissenyar i preparar dietes equilibrades i equilibradores.  

METODOLOGIA:  

El curs és fonamentalment pràctic.  
Els alumnes ajudaran a elaborar alguns plats i altres els realitzaran en grups.  
Degustació dels plats preparats i recollida d'opinions.  
Treball fi de curs.  

ESTÀ DIRIGIT:  

A professionals de la salut.  
A professionals de l'hostaleria.  
A particulars amants de la cuina natural, senzilla i saborosa.  
Als alumnes que cursen el Cicle Formatiu de Grau Superior de Dietètica en IFPSRoger de Llúria o en altres centres docents.  
A Naturòpates  
En finalitzar el curs, es lliurarà un certificat acreditatiu.Paral.lelament, l'alumne obtindrà la convalidació d'aquesta assignatura en els estudis de Naturopatia, Herbodietètica i Dietètica que s'imparteixen al IFP Sanitària Roger de Llúria.  

PROFESSORAT:  
Olga Cuevas  
Susana Macía  

Temari

1 .- La qualitat dels aliments.  
2 .- Classificació dels aliments segons el seu contingut en nutrients i segons s naturalesa.  
3 .- Tipus de cocció i la seva influència en l'organisme.  
4 .- Elaboració de receptes amb cereals i els seus derivats.  
5 .- Els esmorzars.Elaboració de "llets" vegetals  
6 .- Elaboració de receptes amb llegums.  
7 .- Elaboració de plats amb proteïnes vegetals.  
8 .- Elaboració de plats amb proteïnes animals.  
9 .- Elaboració de sopes i brous.  
10 .- Preparació de verdures.  
11 .- Preparació de fermentats i germinats.  
12 .- Utilització de les algues a la cuina.  
13 .- Condiments i amaniments.  
14 .- Elaboració de postres sense endolcidors afegits.  
15 .- Planificació i elaboració de menús equilibrats.  
16 .- Plats especials: osteoporosi, diabetis, celíacs, nens, dona.  

¿Necesitas información sobre cursos? Llámanos al 900 293 573

Llamada gratuita de lunes a viernes de 9h a 20h

Cuina Terapèutica i Naturista
IFPS Roger de Llúria
Campus i seus: IFPS Roger de Llúria
IFPS Roger de Llúria
C. Mare de Deu del Coll, 40 08005 Barcelona
Sol·licita informació
X