Curs Higiènic Sanitari

1072 Persones estan visitant aquest curs
Consulteu el preu
Sol·licita informació
EETP Escuela Europea de Tatuaje y Piercing
Curs Higiènic Sanitari
Sol·licita informació
Curs
Semi-presencial
Barcelona
35 hores
Consulteu el preu

Descripció

En compliment de la llei OMNIBUS (Llei 25/2009 de 22/12), el diploma que es lliura amb aquest curs és vàlid amb caràcter general, davant TOTES LES COMUNITATS AUTÒNOMES I PAÏSOS MEMBRES DE LA UNIÓ EUROPEA, per convalidació a la Unió Europea.
La EETP (Escola Europea de Tatuatge i Piercing) en col · laboració amb NTS Needles Tattoo School, el Gabinet Tècnic Farmacèutic M. Camps i Albert Grau Loiola, està organitzant la celebració dels cursos referits en aquest Decret, necessaris per exercir la pràctica de micropigmentació per a tots els professionals no exempts.

Madrid:
La Conselleria de Sanitat de Madrid, mitjançant el Decret 35/2005, de 10 de març, va establir la regulació de les pràctiques de tatuatge i pírcing, així com els requisits higiènic sanitaris que han de complir els establiments on es realitzen aquestes pràctiques, substituint un Decret anterior similar.

Barcelona:
La Generalitat de Catalunya, mitjançant el Decret 90/2008 de 22 d'abril, va establir la regulació de les pràctiques de tatuatge i pírcing, així com els requisits higiènic sanitaris que han de complir els establiments on es realitzen aquestes pràctiques, substituint un Decret anterior similar .

Temari

L'alumne abans d'assistir a la formació presencial ha de:
Llegir els capítols 1 al 10 del llibre "Micropigmentació, Tecnologia, Metodologia i Pràctica".
Consultar a la pàgina web de videcinco.com:
"llibres interactius" dins de l'apartat dedicat al llibre "Micropigmentació, Tecnologia, Metodologia i Pràctica" els documents d'ampliació dels capítols 1-3-4-5-6 i 10.
Visionar els capítols 2-7-20-21 i 22 del DVD i emplenar l'examen tipus test que s'envia.
Posteriorment assistirà a 10 hores de formació teòrica presencial i 9 hores de formació pràctica presencial, amb la qual cosa rebrà el certificat definitiu d'haver finalitzat satisfactòriament la seva formació.

Destinataris

Professionals del tatuatge, el pírcing i la micropigmentació.

¿Necesitas información sobre cursos? Llámanos al 900 293 573

Llamada gratuita de lunes a viernes de 9h a 20h

Metodologia

L'EETP enviarà a l'alumne: El Llibre i DVD per formació a distància: "Micropigmentació, Tecnologia, Metodologia i Pràctica" (Editorial Videocinco). Un qüestionari tipus test. Programa amb les dates i horaris per a la formació presencial. Un document certificant que estàs cursant el curs corresponent, la qual cosa podrà ser lliurat com a justificant en cas d'inspecció.

Idiomes en els quals s'imparteix

Castellà i/o català.

Durada

2 dies = 35 hores (19 presencials i 16 a distància).

Titulació obtinguda

Diploma higiènic sanitari.

Pràctiques

Pràctiques higienicosanitàries

Perspectives laborals

Títol obligatori per exercir de tatuador, anellador o micropigmentador.

Professorat

Entitat homologada: Escola Europea de Tatuatge i Piercing - Albert Grau Loyola. Coordinació: Doctora Susana Rei Valera i Albert Grau Loyola. Patrocinadors: NTS (Needles Tattoo Supplies) i Goldeneye. Supervisió tècnica: Mario Gisbert (president de l'AEM i Albert Grau Loiola, President de la ADNTP Supervisió organitzativa: Albert Grau Loiola, president de la ADNTP i col · laborador de la A.E.M a Catalunya.

Tipus d'avaluació

Mitjançant test d'avaluació

Lloc on s'imparteix el curs

Barcelona i Madrid

Horari

35 hores: 10h. formació teòrica presencial un dilluns de 10:00 a 20:00. 9h formació pràctica presencial un dimarts de 10:00 a 19:00. 16 hores de formació teòrica a distància.
Curs Higiènic Sanitari
EETP Escuela Europea de Tatuaje y Piercing
Campus i seus: EETP Escuela Europea de Tatuaje y Piercing
EETP Escuela Europea de Tatuaje y Piercing
Rambla dels Caputxins 40 08002 Barcelona
Sol·licita informació
X