Curs de Professor d’Autoescola

Curs
Presencial
Figueres (Girona)
Consulteu el preu

Descripció

Si vols encaminar el teu futur i t'agradaria ser professor/a d'autoescola a Aulamestre t'oferim la possibilitat de realitzar un curs per poder treballar en aquest sector en el que hi ha molta demanda de feina. Si t'agrada ensenyar i et motiva explicar la normativa i pràctica del carnet de conduir és el moment de preparar-te.

El curs de preparació que t'ofereix Aulamestre et facilita tot el temari actualitzat, classes presencials, tutories personalitzades tots els dies de la setmana, professorat amb experiència en el sector, informació de les diferents proves i fases...Volem donar-te totes les facilitats per a que puguis accedir a un futur millor adaptant-nos al màxim a les teves necessitats.
Ser professor/a d'autoescola és una feina amb futur!

Requisits

Requisits Generals: Estar en possessió del títol de Graduat en Educació Secundària, Graduat Escolar, FP1 o equivalent. Estar en possessió del permís de conduir de classe B, amb una antiguitat mínima de 2 anys. Tenir les condicions psicofísiques i psicotècniques necessàries per obtenir el permís de conduir de classe C (En el cas de no disposar d?aquest requisit es pot obtenir una titulació exclusiva per només impartir les classes teòriques).
Curs de Professor d’Autoescola
Aula Mestre
Campus i seus: Aula Mestre
Aula Mestre
C. Sta. Llogaia, 30 Baixos 17600 Figueres (Girona)
Cursos més populars
X