Descripció del centre

El centre de formació AULAMESTRE de Figueres s'ha convertit en només un any en una referència a l'Alt Empordà . AULAMESTRE està format per un equip de professors/es especialitzat en oposicions, ja que tots ells ja són funcionaris de la matèria que preparen.

Des d'AULAMESTRE s'ofereixen totes les eines necessàries per preparar qualsevol tipus d'oposició per accedir a l'Administració pública. A hores d'ara el centre ja compta amb més de 350 alumnes, una xifra que ve a avalar la bona feina que s'ha dut a terme des de que va obrir les seves portes al novembre de 2009.

En una situació de crisi econòmica com l'actual, amb una elevada xifra d'aturats, la formació es converteix en el millor camí per tornar a entrar dins el mercat laboral i , l' Administració pública , la principal font d'oportunitats.

Des d'AULAMESTRE es posa a disposició dels alumnes una metodologia pròpia per preparar amb garanties qualsevol tipus d'oposicions. Cada setmana els alumnes tindran un examen de la classe anterior, d'aquesta manera els nostres professors/es portaran un seguiment personalitzat i individualitzat de cada alumne.

La dificultat d' una oposició, no radica en aprovar els exàmens, sinó en aconseguir la nota que permeti estar entre les places convocades. Per aquest motiu, els nostres alumnes, cada setmana tenen una prova que els hi indica quin es el seu nivell.

També cal destacar que sigui quina sigui la oposició, a AULAMESTRE ofereixen una formació global, de forma que no s'ha de buscar cap altre tipus de suport.

En aquest sentit hi ha una preparació que va des de la part teòrica , fins als psicotècnics, preparant fins i tot les proves físiques en un centre esportiu, on es garanteix superar les proves amb nota. Els nostres alumnes gaudiran de classes presencials i de tutories personalitzades, fins que aconsegueixin el seu aprovat.

També cal destacar que podran fer ús de les nostres instal·lacions durant tot el dia, on podran realitzar tècniques d ‘estudi en individual i en conjunt, també podran realitzar exàmens de tot tipus, els quals estaran confeccionats pels nostres professors/es. També podran resoldre dubtes, ja que sempre comptaran amb la presencia dels nostres professionals.

L'alumne només s'haurà de preocupar de venir a les classes, i sempre estarà informat de qualsevol convocatòria, la qual es penjarà en el nostre taulell per tal que tothom sàpiga quin és el termini per presentat les instàncies.

Però el que més destaca d'AULAMESTRE, és la implicació dels nostres professors/es envers els alumnes, ja que saben que un dels principals motius per poder aprovar una oposició, esta en la motivació, i que només estant motivats, podran aconseguir la seva plaça.

Cursos més populars

Campus i seus

Aula Mestre
C. Sta. Llogaia, 30 Baixos 17600 Figueres (Girona)

Altres centres que et poden interessar

Aula Mestre
X