Curso de Inglés para Administrativos (MF0977)

Consulteu el preu
Informa't sobre les condicions
Sol·licita informació
Exist
Curso de Inglés para Administrativos (MF0977)
Sol·licita informació
Curs
Oficial / homologat
Semi-presencial
Mataró (Barcelona)
90 hores
Consulteu el preu

Descripció

Curs d'anglès de nivell B1 basat en llenguatge administratiu i de negocis, amb 9 hores de classes presencials i la resta online. Reading, Writing, Listening, Speaking.

Destinataris

Persones treballadores que vulguin millorar el seu nivell d'anglès.

Requisits

  • Estar en situació d'ocupació (en ERTO també val).
  • Estar en possesió del títol de la ESO o altres titulacions equivalents o superiors.

Necessites informació sobre cursos? Truca'ns al 900 293 573

Trucada gratuïta de dilluns a divendres de 9h a 20h

Metodologia

Formació online amb un intens suport tutorial mitjançant telèfono, e-mail i les pròpies eines del campus, complementat amb sessions per videoconferència. Inclou 9 hores de classes presencials. Le metodologia online permet practicar tant el Reading i el Writing com sobretot el Listening i el Speaking. El Speaking es practica mitjançant àudios que són escoltats i avaluats per la formadora. Formación online. Les parts presencials es realitzen a Mataró (Barcelona).

Objectius

Aprendràs a comunicar-te en anglès amb un nivell d'usuari independent en les activitats de gestió administrativa en la relació amb la clientela.

Titulació obtinguda

Acreditació oficial del MF0977 Llengua estrangera professional per a la gestió administrativa en la relació amb la clientela (anglès).

Pràctiques

Sense pràctiques.

Avantatges del curs

Formació completa i de qualitat. Combina 9 hores presencials amb formació online. En la part online es disposa d'un intens suport tutorial mitjançant telèfon, e-mail i les pròpies eines del campus, complementat amb sessions per videoconferència. Examen presencial i obtenció d'una acreditació oficial (MF0977).

Professorat

Sònia Bernabeu. Més de 15 anys de dedicació a la docència de l?anglès per aturats i per ocupats, en grups oberts o ?in company?, en presencial i online.

Tipus d'avaluació

Avaluació continua basada en les activitats realitzades al campus virtual (30% de la nota) i un examen final presencial (70% de la nota).
Curso de Inglés para Administrativos (MF0977)
Exist
Campus i seus: Exist
Exist
C/ Sant Pere, 60 08301 Mataró (Barcelona)
Sol·licita informació
X