Curso de Inglés para Administrativos (MF0977)

1020 Persones estan visitant aquest curs
Consulteu el preu
Informa't sobre les condicions
Sol·licita informació
Exist
Curso de Inglés para Administrativos (MF0977)
Sol·licita informació
Curs
Oficial / homologat
Semi-presencial
Mataró (Barcelona)
90 hores
Consulteu el preu

Descripció

Curs d'anglès de nivell B1 basat en llenguatge administratiu i de negocis, amb 9 hores de classes presencials i la resta online. Reading, Writing, Listening, Speaking.

Destinataris

Persones treballadores que vulguin millorar el seu nivell d'anglès.

Requisits

  • Estar en situació d'ocupació (en ERTO també val).
  • Estar en possesió del títol de la ESO o altres titulacions equivalents o superiors.

¿Necesitas información sobre cursos? Llámanos al 900 293 573

Llamada gratuita de lunes a viernes de 9h a 20h

Metodologia

Formació online amb un intens suport tutorial mitjançant telèfono, e-mail i les pròpies eines del campus, complementat amb sessions per videoconferència. Inclou 9 hores de classes presencials. Le metodologia online permet practicar tant el Reading i el Writing com sobretot el Listening i el Speaking. El Speaking es practica mitjançant àudios que són escoltats i avaluats per la formadora. Formación online. Les parts presencials es realitzen a Mataró (Barcelona).

Objectius

Aprendràs a comunicar-te en anglès amb un nivell d'usuari independent en les activitats de gestió administrativa en la relació amb la clientela.

Titulació obtinguda

Acreditació oficial del MF0977 Llengua estrangera professional per a la gestió administrativa en la relació amb la clientela (anglès).

Pràctiques

Sense pràctiques.

Avantatges del curs

Formació completa i de qualitat. Combina 9 hores presencials amb formació online. En la part online es disposa d'un intens suport tutorial mitjançant telèfon, e-mail i les pròpies eines del campus, complementat amb sessions per videoconferència. Examen presencial i obtenció d'una acreditació oficial (MF0977).

Professorat

Sònia Bernabeu. Més de 15 anys de dedicació a la docència de l?anglès per aturats i per ocupats, en grups oberts o ?in company?, en presencial i online.

Tipus d'avaluació

Avaluació continua basada en les activitats realitzades al campus virtual (30% de la nota) i un examen final presencial (70% de la nota).
Curso de Inglés para Administrativos (MF0977)
Exist
Campus i seus: Exist
Exist
C/ Sant Pere, 60 08301 Mataró (Barcelona)
Sol·licita informació
X