Cicle Formatiu de Grau Mitjà en Gestió Administrativa

61 Persones han demanat informació
1065 Persones estan visitant aquest curs
Consulteu el preu
Informa't sobre les condicions
Sol·licita informació
MasterD Escuelas Profesionales
Cicle Formatiu de Grau Mitjà en Gestió Administrativa
Sol·licita informació
Cicle formatiu de grau mitjà
On-line | Semi-presencial
Barcelona
Consulteu el preu

Descripció

Saps que les ofertes d'ocupació que exigeixen FP desbanquen a les que demanen estudis universitaris? T'agradaria treballar com a tècnic en gestió administrativa i formar-te en una de les professions amb més demanda d'ocupació? Necessites el Títol Oficial de Grau Mitjà de FP de Tècnic en gestió administrativa. MasterD et prepara per superar les proves lliures a la teva localitat per obtenir aquesta titulació. Comença ja a preparar el contingut i presentar-te per a l'examen oficial !.
El cicle formatiu de grau mitjà de tècnic en gestió administrativa, segons la Reial Decret 1631/2009, de 30 d'octubre, té una càrrega lectiva de 2.000 hores. La part teòrica que vas a preparar per a la superació de les proves lliures d'FP d'administratiu té una càrrega lectiva de 1.600 hores, que quedaran recollides en el diploma que expedeix el centre un cop hagis finalitzat el contingut d'aquest curs de tècnic en gestió administrativa .

Temari

Els mòduls teòrics d'aquest cicle formatiu de tècnic en gestió administrativa són:
Mòdul 1. Comunicació empresarial i atenció a client.
Mòdul 2. Operacions administratives de compravenda.
Mòdul 3. Empresa i Administració.
Mòdul 4.Tractament informàtic de la informació.
Mòdul 5. Tècnica comptable.
Mòdul 6. Operacions administratives de recursos humans.
Mòdul 7. Tractament de la documentació comptable.
Mòdul 8. anglès.
Mòdul 9. Empresa a l'aula.
Mòdul 10. Operacions auxiliars de gestió de tresoreria.
Mòdul 11. Formació i orientació laboral.

Requisits

Per poder obtenir el títol de FP de Tècnic en gestió administrativa es demanen els següents requisits:
• Estar en possessió de el títol de Graduat en Educació Secundària Obligatòria o d'un nivell acadèmic superior.
• Estar en possessió d'un Títol Professional Bàsic (Formació Professional Bàsica).
• Estar en possessió d'un títol de Tècnic o de Tècnic Auxiliar o equivalent a efectes acadèmics.
• Haver superat el segon curs de l'Batxillerat Unificat i Polivalent (BUP).
• Haver superat la prova d'accés a la Universitat per a majors de 25 anys.
A l'ésser una prova de caràcter autonòmic, cada organisme convocant podrà exigir els requisits que consideri convenients. Per això, els requisits que aquí es donen han de servir com a orientació general, però podran variar d'una convocatòria a una altra i d'una comunitat autònoma a una altra.

¿Necesitas información sobre cursos? Llámanos al 900 293 573

Llamada gratuita de lunes a viernes de 9h a 20h

Metodologia

Campus online amb el millor en tecnologia per a formació. MasterD et facilita una sèrie d'eines que ajuden a millorar el desenvolupament de l'estudi. Un campus virtual, atenció personalitzada o professors experts són alguns dels aspectes que fan d'aquest curs d'fp per administratiu un dels més competitius. A més, una vegada que acabis el cfgm en gestió administrativa, podràs realitzar pràctiques professionals en algunes de les empreses més importants de el sector.

Titulació obtinguda

MasterD et prepara per superar les proves lliures que es convoquen en el teu CCAA. Un cop superades les mateixes, Obtindràs el títol oficial de FP a Grau Mitjà de Tècnic en Gestió Administrativa. A més, a través dels processos d'acreditació de competències, amb els continguts de el curs de tècnic en gestió administrativa també tindràs la possibilitat d'obtenir el certificat de professionalitat d'activitats de gestió administrativa.

Pràctiques

Realització de pràctiques en importants empreses de el sector.

Perspectives laborals

Si et treus el títol de FP d'administratiu, podràs exercir la teva activitat tant en grans com en mitjanes i petites empreses, en qualsevol sector d'activitat, i particularment en el sector serveis, així com en les administracions públiques, oferint suport administratiu en les tasques d'administració i gestió d'aquestes empreses i institucions i prestant atenció als clients i ciutadans. Amb els estudis de grau mitjà en gestió administrativa podràs treballar com: Auxiliar administratiu / a. Ajudant d'oficina. Auxiliar administratiu de cobraments i pagaments. Administrativa / o comercial. Auxiliar administratiu / va de gestió de personal. Auxiliar administratiu / a de les administracions públiques. Recepcionista. Empleada / o d'atenció a client. Empleada / o de tresoreria. Empleada / o de mitjans de pagament.

Avantatges del curs

Quan finalitzis la part teòrica de el curs de tècnic gestió administrativa, podràs realitzar el mòdul d'inserció laboral i sol·licitar la gestió de pràctiques en empreses col·laboradores.

Borsa de treball

Borsa exclusiva d'ocupació.
Cicle Formatiu de Grau Mitjà en Gestió Administrativa
MasterD Escuelas Profesionales
Campus i seus: MasterD Escuelas Profesionales
MasterD Escuelas Profesionales Barcelona
Valencia, 79-81 08029 Barcelona
Sol·licita informació
X