Cursos de Francès en Canada: Calgary, Torontó, Vancouver

1047 Persones estan visitant aquest curs
Consulteu el preu
Sol·licita informació
ILCO, International Language Consulting Office
Cursos de Francès en Canada: Calgary, Torontó, Vancouver
Sol·licita informació
Curs
Presencial
Barcelona
Consulteu el preu

Descripció

Calgary
Calgary és una bella ciutat de menys d'un milió d'habitants i que es caracteritza per la seva hospitalitat i seguretat. Els seus habitants estan orgullosos de la seva reputació i són molt hospitalaris amb els visitants.

Torontó
Fa més de 200 anys, les índies Fures, antics pobladors d'aquesta regió a la vora del Llac Ontario, cridaven "Torontó" a aquesta zona, nom que en la seva llengua significava "lloc de trobada". És un centre d'adults l'edat mínima dels quals de participació és de 18 anys.


Vancouver
És una ciutat jove. Aquesta població va passar a la categoria de ciutat recentment en 1886 i des de llavors no ha cessat de créixer. Una economia forta, un comerç en expansió i diversitat cultural es combinen amb dinamisme en aquest racó del sud-oest de Canadà. És un centre d'adults l'edat mínima dels quals de participació és de 18 anys.

Temari

Calgary
Calgary és una bella ciutat de menys d'un milió d'habitants i que es caracteritza per la seva hospitalitat i seguretat. Els seus habitants estan orgullosos de la seva reputació i són molt hospitalaris amb els visitants. Gran quantitat de carrers per als vianants i diversos quilòmetres de carril-bici permeten recórrer amb tranquil·litat els seus carrers i gaudir de les seves múltiples atraccions i centres d'interès.


Torontó
Fa més de 200 anys, les índies Fures, antics pobladors d'aquesta regió a la vora del Llac Ontario, cridaven "Torontó" a aquesta zona, nom que en la seva llengua significava "lloc de trobada". En l'any 1793, els colons britànics li van canviar el nom i la van cridar York. Més tard, en 1834, es van adonar que les Fures tenien raó, que era, i ho continua sent avui, un veritable lloc de trobada, una cruïlla de cultures. Des de llavors, la ciutat conserva el seu nom original. No ha de sorprendre llavors que Torontó sigui una ciutat cosmopolita en la qual conviuen diferents cultures i estils de vida, i, per sobretot, una ciutat amable, divertida i cordial. L'escola està situada en el cor de la ciutat i compta amb el reconeixement i l'acreditació de les organitzacions estatals. Disposa d'amplis recursos per a l'ensenyament, a més de saló social amb accés gratuït per als estudiants, equipat amb tot tipus d'informació de premsa i barra de cafè. És un centre d'adults l'edat mínima dels quals de participació és de 18 anys.


Vancouver
És una ciutat jove. Aquesta població va passar a la categoria de ciutat recentment en 1886 i des de llavors no ha cessat de créixer. Una economia forta, un comerç en expansió i diversitat cultural es combinen amb dinamisme en aquest racó del sud-oest de Canadà. Aquí, les grans muntanyes s'uneixen amb el mar el que dóna a la ciutat un entorn privilegiat, envoltada de bells boscos i muntanyes d'una banda, i belles platges per l'altre. Aquesta situació fa que sigui molt fàcil l'accés a pistes per a la pràctica de l'esquí i altres esports d'hivern. L'escola està situada en el cor de la ciutat i compta amb el reconeixement i l'acreditació de les organitzacions estatals. Disposa d'amplis recursos per a l'ensenyament, a més de saló social amb accés gratuït per als estudiants, equipat amb tot tipus d'informació de premsa i barra de cafè. És un centre d'adults l'edat mínima dels quals de participació és de 18 anys.

¿Necesitas información sobre cursos? Llámanos al 900 293 573

Llamada gratuita de lunes a viernes de 9h a 20h

Cursos de Francès en Canada: Calgary, Torontó, Vancouver
ILCO, International Language Consulting Office
Campus i seus: ILCO, International Language Consulting Office
ILCO, International Language Consulting Office
C/ Còrsega, 437, 4º 1a 08006 Barcelona
Sol·licita informació
X