CASAS FORMACIÓN

Curs Diagnosi de l'Automòbil

CASAS FORMACIÓN

Curs
Presencial
7 Mesos
 • 2
  -
  • Barcelona
  • Tarragona

Descripció

Els sistemes de diagnosi, no solament permeten fer un manteniment preventiu i faciliten la detecció d'avaries i la seva reparació, sinó que també permeten avaluar i introduir millores amb vistes als futurs dissenys. A més, la vertiginosa evolució de les tecnologies de la comunicació i la informació, fan preveure que la diagnosi del futur patirà una important evolució a fi a aconseguir majors prestacions en seguretat, disponibilitat, mantenibilitat i fiabilitat.

En aquest curs s'aprofundeix en els sistemes auxiliars del motor, sistemes de seguretat i confortabilitat i en la seguretat en el manteniment del vehicle.

Aquest curs es basa en l'estudi de tots els components que intervenen en la gestió d'injeccions de gasolina i dièsel: Motronic (injecció directa de gasolina), Common Rail (dièsel) i anàlisi dels sistemes esmentats mitjançant màquina de diagnosi (BOSCH KTS 570 ) i oscil·loscopi.

Veure més

Temari del curs

Sistemes auxiliars del motor:
Principio del formulario
 1. Sistemes d'alimentació i escapament: L'alimentació i l'evaporació. Sistema d'escapament dels gasos cremats.
  2. Sistema anticontaminació: antipolución, contaminació per gasos d'escapament, modificacions en els motors. Tractament dels gasos d'escapament.
  3. Sistema d'encesa. Estructura i components: Sistema d'encesa en els motors d'explosió. Components del sistema i el seu funcionament.
  4. Sistemes d'injecció de gasolina. Fonaments: La injecció de gasolina. Sistema d'injecció electrònica amb cabalímetre i per fil calent.
  5. Sistemes d'injecció de gasolina. Variants: Sistemes combinats d'injecció i encesa electrònica. Sistemes combinats d'injecció Bosch Motronic i Rénix. Sistema d'injecció monopunt. Sistema d'injecció amb comandament hidromecánico. Comandament electrònic d'encesa i injecció directa.
  6. Sistemes d'injecció en els motors dièsel: La combustió en els motors dièsel, la injecció de combus-tible, bomba d'alimentació i filtrats. Bomba d'injecció en línia, injectors, dispositiu d'ajuda per arrencada.
  7. Injecció dièsel amb gestió electrònica: Control electrò-nic de la injecció dièsel, bomba rotativa Bosch amb gestió electrònica i rotativa CAV. Sensors del sistema d'injecció electrònica, gestió electrònica del motor. Sistema de gestió directa a alta pressió, injector-bomba amb comandament electrònic.
  8. Sobrealimentació dels motors. Turbocompressor: Sistemes de sobrealimentació i el turbocompressor. Adaptació entre el turbocompressor i el motor.
  Sistemes de seguretat i confortabilitat:
  9. Sistemes de verificació i calefacció: Sistemes de ventilació, calefacció del vehicle, bloc climatitzat. Regulació electrònica de la calefacció i calefacció independent.
  10. Sistemes de climatització i aire condicionat: Funció que realitza, necessitat de l'aire condicionat, tècnica de refrigeració. Circuit d'aire condicionat i els seus components.
  11. Sistemes de climatització. Característiques: Funciona-esmento del sistema d'aire condicionat, característiques, manteniment. Càrrega i descàrrega del circuit.
  12. Sistemes de seguretat: La seguretat en l'automòbil, pretensor dels cinturons de seguretat. Dispositius de seguretat i d'alarma.
  13. Sistemes elèctrics auxiliars: Sistema elèctric d'alçavidres, tancament centralitzat, seients regulables amb
  comandament elèctric. Retrovisors amb comandament elèctric, sistema elèctric d'escalfament i desentelat.
  14. Equip de so: El autorràdio, l'antena, els altaveus. Instal·lació i emplaçaments de l'equip de so i sistema de antiparasitado.

  Seguretat en el manteniment del vehicle:
15. Organització preventiva per l'empresa: Organització preventiva per l'empresari i treballadors, servei de prevenció propi.
16. Requisits exigits per la normativa sobre prevenció de riscos laborals: Avaluació dels riscos laborals i planificació de l'acció preventiva. Plans d'emergència, formació dels treballadors, manteniment de les instal·lacions i de l'equip de treball, mitjans de protecció, senyalització de seguretat. Auditories del sistema de protecció.
17. Avaluació inicial de riscos: Riscos del lloc de xapista, de pintor, de mecànic. Riscos generals del taller, condicions, ordre, neteja, manteniment, il·luminació del lloc de treball. Serveis higiènics, locals de descans, material i locals de primers auxilis, equips de treball.
18. Equips de protecció individual al taller: Obligacions generals de l'empresari i treballadors. Tipus d'equips de protecció: ocular, facial, auditiva, guants, calçat, roba i protecció de vies respiratòries.
19. Pla d'emergència: Normativa bàsica, objectius, documentació.
20. Senyalització de seguretat al taller: Concepte de senyalització de seguretat i criteris per a la seva ocupació. Senyals de seguretat i requisits d'utilització.
21. Responsabilitats i sancions: Infraccions lleus, greus i molt greus.
22. La formació en prevenció de riscos laborals: Nivell bàsic, intermedi i superior.
 
Veure més

Destinataris

Aquest curs va dirigit a aquelles persones que tinguin coneixements de mecànica, electricitat i electrònica, i vulguin especialitzar-se en diagnosi de l'automòbil.
Requisits

No es precisa cap requisit per accedir al curs ni per a l'obtenció de la titulació final però sí tenir coneixements de mecànica, electricitat i electrònica per facilitar una bona dinàmica del curs.

 

Lloc on s'imparteix el curs

C/ Moianès, 50-bis, 1º 1ª
08014 Barcelona
C/ Doctor Zamenhoff, 3 bajos
43001 Tarragona

Objectius

  L'objectiu d'aquest curs és complementar la bona formació d'un professional de l'automoció.

Titulació obtinguda

Certificat o diploma

Preu

El preu inclou: matrícula del curs, classes teòriques i pràctiques, gestions administratives, material del curs i la coordinació de pràctiques en centres especialitzats (això últim és voluntari).

Avantatges del curs

Disposem de l'avantatge que les empreses ens coneixen com a centre de formació professional i en ocasions, quan precisen de la contractació de personal qualificat, es posen en contacte amb nosaltres.

Sí, m'interessa

conèixer tots els detalls, preus, beques, dates i places disponibles

Curs Diagnosi de l'Automòbil

Per contactar has d'acceptar la política de privacitat
Enviant aquest formulari accepteu rebre informació periòdica d'Educaweb relacionada amb aquests cursos.
També et recomanem aquests cursos

Curs Diagnosi de l'Automòbil