Descripció del centre

Cases Formació s'inicia com a centre formador a Tarragona l'any 1988, primer a la formació a distància per ràpidament apostar amb força per la formació presencial. Des de 1989 és centre col · laborador del Departament de Treball de la Generalitat de Catalunya i en aquest moment del Servei d'Ocupació de Catalunya (SOC) per a impartir Formació Ocupacional subvencionada adreçada tant a desocupats com a treballadors en actiu, amb el número de cens 00189.

El seu fundador i principal responsable del projecte és el Sr Juan Andrés Cases, Enginyer Tècnic que donada la seva vocació pel magisteri i la seva capacitat gestora i empresarial ha estat capaç de convertir Cases Formació en un centre de referència en la formació d'adults i qualificació professional .

Encara que l'any 1992 el Sr Cases Moreno va obrir centre formatiu a Barcelona sota una altra marca, per posteriorment expansionar a altres ciutats, actualment Cases Formació disposa de centres a Tarragona i Tortosa.

Cases Formació és un centre proveïdor de formació autoritzat per la Fundació Tripartita per a l'Ocupació (abans FORCEM) per a la gestió de Plans de Formació Individuals i Agrupats del nou sistema de Formació Professional Contínua a les Empreses, estan autoritzats per les direccions provincials de l'INEM de Tarragona i Lleida per impartir formació teòrica presencial dels contractes per a la Formació d'aprenents.

Cursos més populars

Campus i seus

Casas Formación (Barcelona)
C/ Moianès, 50-bis, 1º 1ª 08014 Barcelona
CASAS FORMACIÓN
C/ Dr.Zamenhoff 3, baixos 43001 Tarragona

Altres centres que et poden interessar

CASAS FORMACIÓN
X