Diploma d'Expert en Disseny i Maquetació Web

6 Persones han demanat informació
1030 Persones estan visitant aquest curs
Preu 1.590 €
Sol·licita informació
Universitat Oberta de Catalunya (UOC)
Diploma d'Expert en Disseny i Maquetació Web
Sol·licita informació
Postgrau
On-line
12 crèdits
Preu 1.590 €

Descripció

El Diploma d'Expert en Disseny i Maquetació Web s'adreça a professionals que vulguin aprendre a dissenyar i maquetar pàgines web funcionals i atractives. Aquest programa és eminentment pràctic i treballa els continguts a través de casos i exercicis aplicats.
L'estudiant treballa de manera integrada les dues parts que componen el curs: HTML i CSS d'una banda, i Disseny d'interfície de l'altra.

Contingut del programa
  • HTML i CSS (6 ECTS)
  • Disseny d'interfícies interactives (6 ECTS)
Aquest Diploma d'Expert en Disseny i Maquetació Web ofereix part de les eines, els coneixements i les habilitats que es necessiten per treballar com a desenvolupador web, un perfil professional altament demandat al mercat laboral.

Temari

El Diploma d'Expert en Disseny i Maquetació Web està format per 12 crèdits i s'estructura en dues assignatures:
  • HTML i CSS (6 ECTS): En aquesta assignatura, l'estudiant adquirirà els coneixements necessaris per crear pàgines web semàntiques i accessibles mitjançant l'ús de les especificacions més actuals d'HTML i CSS i les tècniques del responsive web design.
  • Disseny d'interfícies interactives (6 ECTS): Aquesta assignatura ofereix una visió multidisciplinària dels principis i aproximacions al disseny d'interfícies efectiu, centrant-se en com dissenyar productes interactius que millorin i facilitin la manera com la gent es comunica, interactua i treballa. L'estudiant afrontarà els principis principals del disseny d'interfícies, l'anàlisi d'activitats i els usuaris, l'avaluació d'interfícies i el test d'usabilitat.

Competències per a les quals et prepara el curs

El disseny d'aquest curs segueix les recomanacions i la metodologia de l'Espai Europeu d'Ensenyament Superior (EEES) i, per tant, es basa en l'adquisició de competències per aplicar-les en l'àmbit professional. En concret, les competències que adquireixen els estudiants del programa són les següents: Saber utilitzar HTML per al marcatge semàntic i accessible de pàgines web. Dominar lús de CSS per al maquetat atractiu i eficaç de pàgines web. Saber crear pàgines web adaptables a tot tipus de dispositius i entorns a través de les tècniques de responsive web design. Ser capaç de proposar, dissenyar, desenvolupar i implantar aplicacions i continguts multimèdia. Saber estudiar i valorar propostes de projectes que tractin sobre aplicacions i continguts multimèdia.

Destinataris

Perfils:
  • Aquest Diploma d'expert s'adreça a titulats de l'àmbit de la informàtica o les telecomunicacions, així com altres professionals vulguin aprendre disseny d'interfícies, HTML i CSS.
A qui s'adreça:
El Diploma d'expert de Disseny i maquetació web s'adreça a:
  • Titulats en Enginyeria Informàtica (graus, enginyeries o enginyeries tècniques).
  • Titulats en Enginyeria de Telecomunicació (graus, enginyeries o enginyeries tècniques).
  • Titulats o professionals d'altres àmbits que tinguen interès en el desenvolupament d'aplicacions web.

Requisits

Requisits acadèmics:
  • Per cursar el programa cal tenir una titulació universitària prèvia.
  • En cas de no tenir una titulació universitària prèvia es pot accedir al programa a través del reconeixement de lexperiència professional següent:
    • 2 anys d'experiència a qualsevol àmbit professional.
Coneixements previs
  • Aquest Diploma d'expert no requereix tenir coneixements específics previs en programació, encara que l'estudiant que vulgui cursar-lo ha de tenir motivació i predisposició per treballar amb codi.

Necessites informació sobre cursos? Truca'ns al 900 293 573

Trucada gratuïta de dilluns a divendres de 9h a 20h

Metodologia

Modalidad: Online.

Idiomes en els quals s'imparteix

Espanyol, Català.

Durada

Inici: 24 de setembre 2024.

Objectius

L´objectiu d´aquest Diploma d'Expert en Disseny i Maquetació Web és la formació de professionals en l´ús d´HTML i CSS i el disseny d´interfícies atractives, útils i eficaces.
 

Titulació obtinguda

Els estudiants que finalitzin els estudis de formació permanent obtindran, en funció del programa cursat, el títol de màster de formació permanent, el diploma d'especialització o el diploma d'expert. Els estudiants que superin altres cursos de formació continuada rebran el certificat corresponent.

Perspectives laborals

Aquest Diploma d'Expert en Disseny i Maquetació Web ofereix part de les eines, els coneixements i les habilitats que es necessiten per treballar com a desenvolupador web, un perfil professional altament demandat al mercat laboral.

Promocions

  • Fracciona fàcil
Diploma d'Expert en Disseny i Maquetació Web
Universitat Oberta de Catalunya (UOC)
Campus i seus: Universitat Oberta de Catalunya (UOC)
UOC, sede 22@
Rambla del Poblenou, 156 08018 Barcelona
Sol·licita informació
X