Diplomat en Educació Social

1019 Persones estan visitant aquest curs
Consulteu el preu
Informa't sobre les condicions
Sol·licita informació
Institut de Ciències de l'Educació (URV)
Diplomat en Educació Social
Sol·licita informació
Curs
Presencial
Tarragona
3 anys
Consulteu el preu

Descripció

Sota la denominació d'educació social trobem tots aquells processos educatius vinculats a la necessitat de donar resposta a les demandes d'accés a la cultura, al benestar ia la qualitat de vida, ia les demandes de participació en la vida social de tots els col.lectius de població .  
En el desenvolupament dels nous serveis d'atenció a les persones, que sovint necessiten incorporar una dimensió formativa, l'educació social té un paper important.És per això que aquesta activitat apareix vinculada a les anomenades noves professions.  

L'objectiu d'aquesta titulació és formar professionals especialitzats en la intervenció socioeducativa en contextos educatius no formals.Aquesta diplomatura proporciona una formació cientificotècnica que permet desenvolupar la tasca professional en els tres grans àmbits d'intervenció de l'educador social:  
Educació Social Especialitzada: destinada a col.lectius de població en situació de marginació o exclusió social, de desadaptació social i en situació de risc social.  
Animació Sociocultural: que es caracteritza per prestar atenció a les necessitats socioculturals i de desenvolupament comunitari d'una determinada població o territori.  
Educació d'adults: que es caracteritza per atendre les necessitats formatives de la població adulta vinculades al desenvolupament personal ia l'adaptació sociolaboral.  

Destinataris

Atenent a la vinculació d'aquests estudis amb les humanitats i les ciències socials, es recomana que els estudiants de l'etapa secundària que vulguin cursar treballin especialment amb aquestes àrees.  

El bon domini de l'anglès facilitarà a l'alumne el conèixer de primera mà les publicacions dels nous avenços científics en el camp de l'educació social.  

Si els estudiants no tenen experiència o cap vinculació prèvia amb el món de l'educació social, és molt recomanable que s'iniciïn en aquest camp participant de manera voluntària en l'ampli teixit d'entitats i associacions que promouen l'atenció a les persones.

¿Necesitas información sobre cursos? Llámanos al 900 293 573

Llamada gratuita de lunes a viernes de 9h a 20h

Diplomat en Educació Social
Institut de Ciències de l'Educació (URV)
Campus i seus: Institut de Ciències de l'Educació (URV)
Institut de Ciències de l'Educació (URV)
Ctra. de Valls, s/n 43007 Tarragona
Sol·licita informació
X