FUNDACIÓ CIM UPC

Curs de Disseny Elèctric amb EPLAN

FUNDACIÓ CIM UPC

Curs
Presencial
60 Hores
  • Barcelona
580 €

Descripció

Conèixer les eines adequades que permetin dissenyar i implementar projectes elèctrics basats en l'automatització recolzant-se en el software EPLAN.

La multi-plataforma d'EPLAN agilitza els processos de fabricació dels productes basats en sistemes integrats d'automatització. Fent us de les bases de dades centrals, que permeten un estalvi de temps i minimització d'errors en la planificació i execució dels projectes..

Maneig senzill, resultats ràpids. Gràcies a la seva interfície gràfica d'usuari ( GUI ) basada en Windows, EPLAN resulta un sistema intuïtiu i fàcil d'utilitzar. Un gran ventall de funcions, com la vinculació automàtica de components o lanumeració automàtica de fils, borns i components, permet als usuaris generar esquemes de forma ràpida i senzilla.

Disposant d'una àmplia selecció de plantilles, juntament amb les biblioteques de símbols i components, agilitzen encara més el treball. 

 
Veure més

Temari del curs

  • Disseny elèctric
  • Funcions bàsiques del software
  • Simbologia i de components elèctrics
  • Eines per la creació del diferents tipus de plànols
  • Creació de projectes i plànols tot seguint la normativa IEC 81346
  • Eines per agilitzar el desenvolupament dels projectes elèctrics
  • Elements repetitius: MACROS
  • Avaluacions automàtiques
  • Eines per l'edició de les biblioteques

Destinataris

Està orientat a estudiants o professionals del món de l'enginyeria, especialistes en el sector de l ‘automatització i la mecatrónica que desitgin iniciar-se i utilitzar en l'àmbit professional una plataforma per accelerar els processos de desenvolupament del producte i reduir els costos d'enginyeria.

Requisits

És imprescindible tenir coneixements bàsics d'electricitat, de simbologia elèctrica i de components elèctrics, així com d'informàtica a nivell usuari, per poder seguir el temari.

Metodologia

Per a poder superar el curs, cal complir un 80% d'assistència mínima. Si el curs té 20 sessions de 3 hores, el màxim nombre de faltes que es podràn produir són 4.

Horari/Torn

A consultar

Durada

Convocatòries:

7 de novembre de 2016 - 2 de desembre de 2016

Objetius

L'objectiu del curs és aconseguir que l'alumne,conegui i sàpiga utilitzar les diferents eines i operacions del software, fent èmfasi a la plataforma EPLAN Electric, amb l'objectiu d'aconseguir les competències necessàries per a larealització de projectes d'automatització.

Titulació obtinguda

Certificat propi del centre

Promocions

Descompte per a estudiants o persones en situació d'atur.Preu amb descompte: 290 euros.

Preu

580 €

Avantatges del curs

Si tens matrícula de grau vigent a l'ETSEIB, aquest curs t'atorga 6 crèdits ECTS

Sí, m'interessa

conèixer tots els detalls, preus, beques, dates i places disponibles

Curs de Disseny Elèctric amb EPLAN

Curs de Disseny Elèctric amb EPLAN