IDEP Escuela de Imagen y Diseño

Graduat Superior / Diploma en Disseny Gràfic i Digital

IDEP Escuela de Imagen y Diseño

Descripció

VOLS SER DISSENYADOR GRÀFIC?

Ha estat un dissenyador gràfic el professional que ha fet l'última App del teu smartphone i els crèdits de la sèrie que vas veure ahir a la nit. És el que ha donat forma al dossier que ara estàs llegint, a la revista que compres o al diari que llegeixen els teus pares. També ha dissenyat la xarxa social que més fas servir o aquella web tan espectacular que vas compartir amb els amics. I ha realitzat el cartell de la gira del teu grup preferit i fins i tot les animacions del seu videoclip. Ha dissenyat el logotip que veus a la cua d'un avió oa la teva taula de skate. És el responsable de la campanya gràfica de les sabatilles esportives que vols i qui ha fet la il·lustració de la teva samarreta. I sí, també és el que ha desenvolupat el packaging del teu energy drink, i els seus banners, els seus cartells, etc.

El dissenyador gràfic és el professional del disseny i la comunicació gràfica, audiovisual i interactiva que aconsegueix aportar solucions innovadores treballant en equip amb publicistes, programadors, directors de cinema i altres professionals. És el responsable de gairebé tota la informació visual que t'envolta.

Somies amb poder enfrontar-te a aquests reptes?

En Idep Barcelona t'oferim la formació sòlida, especialitzada i actualitzada indispensable per triomfar. Sabem molt bé el que necessites, perquè també som dissenyadors.
 
Veure més

Temari del curs

DOS PLANS D'ESTUDIS PER DOS PERFILS D'ALUMNE
Els Estudis Superiors de Disseny Gràfic i Digital de Idep Barcelona poden conduir a dues titulacions diferents, depenent del nivell d'estudis inicial de cada alumne:

Graduat Superior (amb Selectivitat o CFGS)
Els Estudis Superiors de Graduat (4 anys, 240 crèdits ECTS) són la proposta formativa més completa de Idep Barcelona en l'àmbit del Disseny Gràfic i Digital. El pla d'estudis es compon de quatre cursos lectius complets després dels quals l'alumne està capacitat per exercir de manera professional com Dissenyador Gràfic i Digital ia més com a Director Creatiu de projectes gràfics.

Diploma (sense selectivitat)
Els Estudis Superiors de Diploma (4 anys, 210 crèdits ECTS) tenen un programa amb menor creditatge en l'últim any i preparen l'alumne per exercir com a professional del Disseny Gràfic i Digital.
 
Veure més

Requisits

Als Estudis Superiors de Graduat poden accedir aquells alumnes que han superat la prova d'accés a la Universitat o un Cicle Formatiu de Grau Superior i realitzin el Procés d'Admissió específic de Idep Barcelona. S'obté el títol propi de Graduat Superior atorgat per la Universitat Abat Oliba CEU.

Per accedir als Estudis Superiors de Diploma no és necessària la prova d'accés a la Universitat, però sí haver cursat el Batxillerat o un Cicle Formatiu de Grau Mitjà de l'àrea escollida i realitzar el Procés d'Admissió específic de Idep Barcelona. S'obté el títol propi de Diploma d'Extensió Universitària atorgat per la Universitat Abat Oliba CEU.

Horari/Torn

Horari 1r, 2n i 3r
Dilluns a divendres
de 9h00 a 14h00
horari 4t
Dilluns a divendres
de 16h00 a 21h30

Durada

800 hores lectives per curs
(60 crèdits ECTS per curs)

Data d'inici: Dilluns 2 d'octubre de 2017

Titulació obtinguda

Graduat Superior o Diploma en Disseny Gràfic i Digital

Preu

Preu a consultar

Sí, m'interessa

conèixer tots els detalls, preus, beques, dates i places disponibles

Graduat Superior / Diploma en Disseny Gràfic i Digital

Per contactar has d'acceptar la política de privacitat
Enviant aquest formulari accepteu rebre informació periòdica d'Educaweb relacionada amb aquests cursos.
També et recomanem aquests cursos

Graduat Superior / Diploma en Disseny Gràfic i Digital