Cursos des de
gratis
IDEP Escuela de Imagen y Diseño

IDEP Escuela de Imagen y Diseño

Sol·licita més informació
IDEP Escuela de Imagen y Diseño
Completa les dades del formulari per tal que el centre pugui contactar amb tu i informar-te de tots els detalls que necessitis
Cursos més populars
Campus, seus i serveis
Idep Barcelona és una institució educativa privada, fundada el 1981, que imparteix Estudis Superiors Universitaris, Màsters, Postgraus i Cursos Professionals en les àrees de Disseny Gràfic, Fotografia i Moda. Des de 2005 està associada a la Universitat Abat Oliba CEU.

Formem professionals contemporanis, crítics, creatius i oberts, que estiguin preparats per adaptar-se als canvis de la societat. Oferim un ensenyament actual, connectada amb el món professional real, sempre des de la perspectiva del Projecte, a més d'una sòlida formació tècnica, humanística, artística i metodològica. Un ensenyament flexible que s'adapta cada any a les exigències del mercat laboral.

Comptem amb els millors professors, tots ells professionals amb talent demostrat. Gràcies a ells, i a la nostra experiència, fomentem dinàmiques d'aprenentatge per immersió en processos creatius. Així, no només vam aconseguir aflorar el talent creatiu, sinó que vam aconseguir formar professionals capacitats per afrontar projectes gràfics, fotogràfics o de moda a la realitat present i, el que és encara més important en aquesta societat en permanent canvi, els preparem per enfrontar-se amb èxit als reptes del futur. Tot evoluciona a una gran velocitat i la nostra metodologia educativa no es queda enrere.
    IDEP Escuela de Imagen y Diseño
  • IDEP Escuela de Imagen y Diseño
    Gran Via de les Corts Catalanes, 46108015 Barcelona
Altres centres que poden interesar-te