Descripció del centre

Idep Barcelona és una institució educativa privada, fundada el 1981, que imparteix Estudis Superiors Universitaris, Màsters, Postgraus i Cursos Professionals en les àrees de Disseny Gràfic, Fotografia i Moda. Des de 2005 està associada a la Universitat Abat Oliba CEU.

Formem professionals contemporanis, crítics, creatius i oberts, que estiguin preparats per adaptar-se als canvis de la societat. Oferim un ensenyament actual, connectada amb el món professional real, sempre des de la perspectiva del Projecte, a més d'una sòlida formació tècnica, humanística, artística i metodològica. Un ensenyament flexible que s'adapta cada any a les exigències del mercat laboral.

Comptem amb els millors professors, tots ells professionals amb talent demostrat. Gràcies a ells, i a la nostra experiència, fomentem dinàmiques d'aprenentatge per immersió en processos creatius. Així, no només vam aconseguir aflorar el talent creatiu, sinó que vam aconseguir formar professionals capacitats per afrontar projectes gràfics, fotogràfics o de moda a la realitat present i, el que és encara més important en aquesta societat en permanent canvi, els preparem per enfrontar-se amb èxit als reptes del futur. Tot evoluciona a una gran velocitat i la nostra metodologia educativa no es queda enrere.

Campus i seus

IDEP Escuela de Imagen y Diseño
Gran Via de les Corts Catalanes, 461 08015 Barcelona

Altres centres que et poden interessar

IDEP Escuela de Imagen y Diseño
X