Universidad Abat Oliba CEU

Doble Grau en Periodisme + Publicitat i RRPP

Universidad Abat Oliba CEU

Grau
Presencial
Oficial / Homologat
360 Crèdits
10.179 €

Descripció

La doble titulació de el grau en Publicitat i Relacions Públiques + Periodisme té una durada de cinc anys, és una firma aposta per l'anglès i permet a l'estudiant treballar en un entorn comunicatiu altament competitiu i exigent amb garanties d'èxit. L'alumne o alumna disposa d'un pla d'estudis integrat que aporta coneixements fonamentals i transmet les experiències més habituals que es va a trobar en l'exercici professional de la comunicació.

El 90,9% nostres estudiants de Publicitat i RR. PP. troba feina a l'acabar els estudis. El 100% dels estudiants de Periodisme troba feina a l'acabar els estudis, 12 punts percentuals per sobre de la mitjana de les universitats catalanes (enquesta d'inserció laboral AQU 2017).

Destinataris

L'estudiant ha de tenir interès per aspectes relacionats amb el funcionament de la comunicació institucional i corporativa de les organitzacions i la seva gestió. Ha de tenir facilitat per entendre els diferents models de comunicació, publicitat i relacions públiques de les organitzacions, per analitzar i diagnosticar problemes i proposar solucions; a més de tenir capacitat analítica, de síntesi i de relació amb el grup, facilitat de comprensió i d'abstracció, facilitat d'expressió, sociabilitat, àmplia visió de món i perspectiva sobre la seva possible evolució. És també d'interès i necessitat conèixer un altre idioma (preferentment l'anglès), així com posseir creativitat -en el sentit més ampli- dins de les comunicacions i la publicitat.

Durada

5 anys

Objectius

Ser capaç d'expressar-se amb claredat i precisió, per tal de transmetre informació eficaçment. Conèixer en profunditat les tècniques de recerca, identificació, recollida i tractament de la informació i saber aplicar-les per tal de treballar amb fonts i elaborar informacions que reflecteixin l'actualitat i li donin significat. Conèixer i ser capaç d'avaluar críticament el present per tal de poder comunicar els esdeveniments el més fidelment a la veritat possible, així com disposar d'un marc cultural i històric que permeti contextualitzar-, explicar els seus antecedents i causes o les seves conseqüències previsibles.

Preu

10.179 €

Sí, m'interessa

conèixer tots els detalls, preus, beques, dates i places disponibles

Doble Grau en Periodisme + Publicitat i RRPP

Per contactar has d'acceptar la política de privacitat
Enviant aquest formulari accepteu rebre informació periòdica d'Educaweb relacionada amb aquests cursos.
També et recomanem aquests cursos

Doble Grau en Periodisme + Publicitat i RRPP