Doctorat en Negocis a Àsia-Pacífic

Preu 5.220 €
Sol·licita informació
 EENI-Escuela Española de Negocios Internacionales
Doctorat en Negocis a Àsia-Pacífic
Sol·licita informació
Doctorat
Distància
3 anys
Preu 5.220 €

Descripció

El Doctorat en Negocis a Àsia-Pacífic forma part de la categoria de Doctorats Professionals en Negocis, els quals tenen el doble objectiu de fer una contribució tant al coneixement com a la pràctica.

 

Temari

El programa del Doctorat en Negocis a Àsia-Pacífic s'estructura en:
1- Estudi de les assignatures (Activitat formativa) del Doctorat en Negocis a Àsia-Pacífic: mínim 20 ECTS, màxim 60 ECTS
Línies d'investigació del Doctorat en Negocis Internacionals (DIB) especialització Àsia-Pacífic.
2- Treballs de recerca i pla de tesi (40 ECTS) del Doctorat en Negocis a Àsia-Pacífico3- Tesis i defensa de la tesi (120 ECTS) del Doctorat en Negocis a Àsia-Pacífic

Competències per a les quals et prepara el curs

La finalitat dels programes que s'imparteixen a EENI és aconseguir que, a banda dels coneixements teòrics propis de cada matèria, els estudiants també adquireixin habilitats, actituds, valors i eines per enfrontar-se amb èxit al món laboral d'acord al seu perfil competencial. Es treballen les següents competències: pensament analític Autoconeixement i auto aprenentatge comunicació intercultural Planificació, l'organització i orientació a la consecució Recerca i gestió de la informació idiomes Flexibilitat i empatia

Destinataris

Dirigit a graduats i professionals en actiu que vulguin continuar la seva carrera en el camp dels negocis internacionals amb èmfasi en l'espai econòmic asiàtic.

Requisits

Per a ser admesos en el Doctorat en Negocis a Àsia-Pacífic els estudiants han d'haver obtingut un títol de Màster o tenir un mínim de tres anys d'experiència laboral en llocs de rellevància en l'àmbit dels negocis internacionals.

¿Necesitas información sobre cursos? Llámanos al 900 293 573

Llamada gratuita de lunes a viernes de 9h a 20h

Metodologia

Métode del cas

Idiomes en els quals s'imparteix

Francès, anglès, portuguès,espanyol

Durada

pròrroga de dos anys

Objectius

Els objectius del doctorat són obtenir una comprensió global de la integració regional d'Àsia, les interconnexions entre els mercats asiàtics, els problemes reals existents en l'economia asiàtica i la capacitat d'aplicar solucions creatives i prendre decisions en els negocis en els mercats asiàtics.
Els objectius del doctorat en Negocis Internacionals (DIB) especialització Àsia-Pacífic (3 anys, 180 ECTS, educació a distància) són formar al doctorand perquè sigui capaç d'investigar sobre temes relacionats amb els negocis a Àsia, el comerç intra-asiàtic, l'economia asiàtica, els processos d'integració asiàtics, les religions asiàtiques i la seva relació amb els negocis, els espais econòmics asiàtics (Euràsia Central, malai, budista, hindú, sínic) ... de manera que li permeti aplicar solucions creatives i prendre decisions relacionades amb els negocis en l'espai econòmic asiàtic.

Titulació obtinguda

Doctorat en Negocis Internacionals (DIB) especialització Àsia-Pacífic emès per EENI.

Promocions

Beques d'estudi. Descompte del 40% per a alumnes (es) llatinoamericans i africans. Preu del Doctorat per a aquests alumnes: 3.123 Euros (1.044 Euros / any)
Consultar beques per a altres alumnes (Àsia, Europa, Orient Mitjà ...)

Avantatges del curs

Els estudiants graduats en el Màster en Negocis Àsia de EENI, podran accedir al Doctorat en Negocis Internacionals especialització Àsia-Pacífic convalidant totes les assignatures del doctorat ja estudiades en el màster.

Professorat

Dra. Margarita Carrillo López. Doctora en Economia i Territori per la Universitat de Barcelona (Espanya).

Tipus d'avaluació

Contínua

Horari

Cada alumne pot iniciar-lo quan ho desitgi (matriculació contínua).
Doctorat en Negocis a Àsia-Pacífic
EENI-Escuela Española de Negocios Internacionales
Campus i seus: EENI-Escuela Española de Negocios Internacionales
EENI-Escuela española de negocios internacionales
Sta Mª. La Vall, c/19, nº 19 43002 Corbera de Llobregat (Tarragona)
Sol·licita informació
X