ELABORACIONS D'ALIMENTS, PLATS PREPARATS I PRECUINATS

IES Escola d'Hoteleria i Turisme de Barcelona

Cicle formatiu de grau mitjà
Presencial
  • Barcelona

Descripció

Indústries alimentàries

Tècnic en Escorxador i Carnisseria-Xarcuteria

Grau mijà

1400 hores. (1 curs acadèmic)



De què treballaras?

Carnisser.

Xarcuter.

Operador de línia d'escorxador.

Auxiliar d'inspecció veterinària.



On treballaràs?

En comerços d'alimentació, escorxadors i indústries de fabricació d'aliments càrnis.

Temari del curs

Què estudiessis?
Crèdits Durada
Sacrifici i acabament d'animals i assistència en la inspecció 90 hores
Especejament i carnisseria 180 hores
Xarcuteria 180 hores
Operacions i control de magatzem 60 hores
Higiene en la indústria alimentària 60 hores
Seguretat en la indústria alimentària 30 hores
Administració, gestió i comercialització de la petita empresa 60 hores
Tecnologia de la carn 90 hores
Formació i orientació laboral 60 hores
Formació en centris de treball 440 hores
Síntesi 60 hores

Sí, m'interessa

conèixer tots els detalls, preus, beques, dates i places disponibles

ELABORACIONS D'ALIMENTS, PLATS PREPARATS I PRECUINATS

Per contactar has d'acceptar la política de privacitat
Enviant aquest formulari accepteu rebre informació periòdica d'Educaweb relacionada amb aquests cursos.
També et recomanem aquests cursos

ELABORACIONS D'ALIMENTS, PLATS PREPARATS I PRECUINATS