ELABORACIONS D'ALIMENTS, PLATS PREPARATS I PRECUINATS

Informació del curs
Descripció
Indústries alimentàries
Tècnic en Escorxador i Carnisseria-Xarcuteria
Grau mijà
1400 hores. (1 curs acadèmic)
De què treballaras?
Carnisser.
Xarcuter.
Operador de línia d'escorxador.
Auxiliar d'inspecció veterinària.
On treballaràs?
En comerços d'alimentació, escorxadors i indústries de fabricació d'aliments càrnis.
Tècnic en Escorxador i Carnisseria-Xarcuteria
Grau mijà
1400 hores. (1 curs acadèmic)
De què treballaras?
Carnisser.
Xarcuter.
Operador de línia d'escorxador.
Auxiliar d'inspecció veterinària.
On treballaràs?
En comerços d'alimentació, escorxadors i indústries de fabricació d'aliments càrnis.
Temari
Què estudiessis?
Crèdits Durada
Sacrifici i acabament d'animals i assistència en la inspecció 90 hores
Especejament i carnisseria 180 hores
Xarcuteria 180 hores
Operacions i control de magatzem 60 hores
Higiene en la indústria alimentària 60 hores
Seguretat en la indústria alimentària 30 hores
Administració, gestió i comercialització de la petita empresa 60 hores
Tecnologia de la carn 90 hores
Formació i orientació laboral 60 hores
Formació en centris de treball 440 hores
Síntesi 60 hores
Crèdits Durada
Sacrifici i acabament d'animals i assistència en la inspecció 90 hores
Especejament i carnisseria 180 hores
Xarcuteria 180 hores
Operacions i control de magatzem 60 hores
Higiene en la indústria alimentària 60 hores
Seguretat en la indústria alimentària 30 hores
Administració, gestió i comercialització de la petita empresa 60 hores
Tecnologia de la carn 90 hores
Formació i orientació laboral 60 hores
Formació en centris de treball 440 hores
Síntesi 60 hores
ELABORACIONS D'ALIMENTS, PLATS PREPARATS I PRECUINATS
Campus i seus: IES Escola d'Hoteleria i Turisme de Barcelona
IES Escola d'Hoteleria i Turisme de Barcelona
C/ Pintor Alsamora, 3
08016
Barcelona
Cursos més populars
Sol·licita informació