Ostelea (2)

Programa Superior en Direcció d'Empreses de Restauració, Food & Beverage

Ostelea (2)

Postgrau
Semi-presencial

Descripció

Els canvis soferts pel sector turístic en els últims anys, estimulats principalment pels avanços tecnològics, l'han situat com a sector més alt no només en el nostre país, sinó a nivell internacional. Les estimacions per al 2025 senyalen que el sector turístic equivaldra al 10% del PIB mundial. A Espanya, segon país amb major afluència turística després de França, ja representa el 11,5% del PIB. El 2016, el sector va generar 77.000 nous llocs de treball, una xifra que va creixent any rere any. 

Aquest veloç increment planteja una oportunitat excepcional, ja que tant el sector del turisme com el de la restauració, necessiten cobrir totes aquestes vacants amb professionals especialitzats i formats específicament, tenint en compte que es tracta d'un sector que, històricament, ha cobert les seves necessitats de mà d'obra amb professionals procedents del sectors més diversos. 

Aquí és on cobra rellevància el Programa Superior en Dirección de Empresas de Restauració i Food & Beverage, ja que ha estat creat específicament per formar professionals i directius amb coneixements de management i de la nova eina digital i amb capacitat per innovar, i adaptar-se en un entorn d'alta volatilitat i pressió constant. 
Veure més

Temari del curs

Mòdul 1. Estratègia, comercialització i màrqueting
 • Ánalisis i planificació estratègica
 • Estratègies de màrqueting i comercialització
 • client experience
Mòdul 2. Recursos humans i habilitats directives
 • Recursos humans i habilitats directives
 • aspectes legals
Mòdul 3. Gestió econòmica-financera
 • Comptabilitat i finances
 • gestió pressupostària
Mòdul 4. Gestió operativa interna del departament
 • Gestió d'operacions i qualitat en els serveis de restauració
 • Gestió de compres food & beverage

Destinataris

El Programa Superior en Direcció d'Empreses de Restauració i Food & Beverage està dirigida a professionals i titulats universitaris, amb experiència en el sector turístic, que vol aprofundir en les Noves eines i estratègies.

Requisits

Per matricular-se en aquest programa superior no és necessari disposar de titulació prèvia. Prova d'accés

No

Metodologia

El Programa Superior en Direcció d'Empreses de Restauració i Food & Beverage és un programa que s'imparteix en modalitat blended o semipresencial, de manera que es beneficia de la comoditat i flexibilitat de la formació en línia i del tracte personal de les classes pròpies de la modalitat presencial.

Idiomes en què s'imparteix

Espanyol

Objectius


 • Conèixer a fons el sector: dominar les tendències generals del sector de la restauració i l'hostaleria i els cicles i fluxos dels diferents mercats com de la creació de nous productes i serveis.

 • Gestió integral: desenvolupar les aptituds necessàries per a una gestió integral de qualsevol empresa del sector.

 • Aplicació del màrqueting al sector: conèixer els conceptes principals de màrqueting i comercialització aplicables a les empreses del sector i aprendre a desenvolupar i implantar campanyes tant offline com online.

 • Desenvolupament d'habilitats: desenvolupar les habilitats i competències necessàries per dirigir un establiment o un equip humà en un entorn d'alta pressió i competitivitat.

 • Visió global: adquirir els coneixements de totes les àrees del sector de la restauració i aprendre a gestionar els recursos i capacitats de l'empresa.Titulació obtinguda

L'alumne obtindrà una triple titulació d'Ostelea, EAE Business School i de la Universitat de Lleida.

Avantatges del curs

El model de campus virtual estimula la interacció entre els alumnes del programa i els docents. D'aquesta manera, el campus virtual promou una circulació fluida de la informació, i a més incentiva un debat d'idees i casos que els alumnes aportaran a través de la seva experiència.
Triple titulació.

Sí, m'interessa

conèixer tots els detalls, preus, beques, dates i places disponibles

Programa Superior en Direcció d'Empreses de Restauració, Food & Beverage

Per contactar has d'acceptar la política de privacitat
Enviant aquest formulari accepteu rebre informació periòdica d'Educaweb i del Centre relacionada amb aquests cursos.
També et recomanem aquests cursos

Programa Superior en Direcció d'Empreses de Restauració, Food & Beverage