Descripció
Els canvis soferts pel sector turístic en els últims anys, estimulats principalment pels avanços tecnològics, l'han situat com a sector més alt no només en el nostre país, sinó a nivell internacional. Les estimacions per al 2025 senyalen que el sector turístic equivaldra al 10% del PIB mundial. A Espanya, segon país amb major afluència turística després de França, ja representa el 11,5% del PIB. El 2016, el sector va generar 77.000 nous llocs de treball, una xifra que va creixent any rere any.
Aquest veloç increment planteja una oportunitat excepcional, ja que tant el sector del turisme com el de la restauració, necessiten cobrir totes aquestes vacants amb professionals especialitzats i formats específicament, tenint en compte que es tracta d'un sector que, històricament, ha cobert les seves necessitats de mà d'obra amb professionals procedents del sectors més diversos.
Aquí és on cobra rellevància el Programa Superior en Dirección de Empresas de Restauració i Food & Beverage, ja que ha estat creat específicament per formar professionals i directius amb coneixements de management i de la nova eina digital i amb capacitat per innovar, i adaptar-se en un entorn d'alta volatilitat i pressió constant.