Curs d'Energia Solar Tèrmica

Curs
On-line | Semi-presencial
Consulteu el preu

Descripció

Amb aquest curs d'energia solar aprendràs tot el relacionat amb l'energia solar tèrmica, així com les eines per a dissenyar, executar i instal·lar un sistema solar tèrmic.
 
Segons el nou Codi d'Edificació, és obligatori incorporar una instal·lació solar tèrmica en tots els edificis de nova construcció. Per aquest motiu es necessiten professionals tècnics qualificats en instal·lacions solars tèrmiques.
 
A més, amb aquest curs d'energia solar tèrmica et prepares per obtenir una acreditació oficial. Podràs obtenir el certificat de professionalitat d'organització i projectes d'instal·lacions solars tèrmiques ENAE0308_3 la superació permet l'obtenció directa del carnet d'instal·lacions tèrmiques en edificis, requisit indispensable per a realitzar el muntatge i manteniment en aquest tipus d'instal·lacions.

Temari

  • Mòdul 1. Estudis de viabilitat d'instal·lacions solars.
  • Mòdul 2. Desenvolupar projectes d'instal·lacions solars tèrmiques.
  • Mòdul 3. Organització i control del muntatge d'instal·lacions solars tèrmiques.
  • Mòdul 4. Organització del manteniment d'instal·lacions solars tèrmiques.

Requisits

Sense requisits.

Metodologia

Classes en directe: Sessions en directe amb el teu professor. Vídeoclases 24hs: Accés a totes les classes en vídeo.

Objectius

Obtenir el certificat de professionalitat ENAE0308_3 i el carnet d'instal·lacions tèrmiques en edificis Classificar, quantificar i analitzar les necessitats energètiques de diferents tipus d'usuaris per tal de diagnosticar la possibilitat de realitzar una instal·lació solar. Elaborar propostes d'instal·lacions solars, adreçades a clients, en què es recullin les característiques de la instal·lació i l'anàlisi del marc regulador i de subvencions aplicable. Determinar els diferents elements que integren les instal·lacions solars tèrmiques, utilitzant els mitjans establerts i complint les normes i reglaments requerits. Elaborar memòries, pressupostos i resta de la documentació tècnica del projecte necessària per al muntatge, manteniment i ús de la instal·lació solar tèrmica. Elaborar plans de seguretat i salut per al muntatge d'instal·lacions solars tèrmiques. Elaborar plans de treball per al muntatge d'instal·lacions solars tèrmiques.

Titulació obtinguda

Aquells alumnes que conclouen els estudis i superar amb èxit els continguts d'aquest, obtindran el DIPLOMA de la Càtedra UPM / MasterD "Innovació i Competències" de la Universitat Politècnica de Madrid.

Avantatges del curs

Tallers Presencials: Grupals i individuals en els nostres centres.
Curs d'Energia Solar Tèrmica
MasterD Escuelas Profesionales
Campus i seus: MasterD Escuelas Profesionales
MasterD Escuelas Profesionales Barcelona
Valencia, 79-81 08029 Barcelona
Cursos més populars
X