Descripció

Amb aquest curs d'energies renovables aprendràs a projectar, mantenir i instal·lar instal·lacions solars i eòliques, així com tot el relacionat amb la biomassa.El Pla d'Energies Renovables (PER) aprovat pel Govern, preveu que el 2020 s'incrementarà l'ús de les energies renovables en un 22.7%, el que implicarà la creació de milers de lloc de treball en el sector i per tant disposar de una formació i titulació en renovables serà indispensable per aconseguir una bona feina.Exitae t'ofereix aquest complet curs d'energies renovables, amb el qual podràs accedir al mercat laboral amb la garantia d'un certificat acreditatiu de la Càtedra UPM / MasterD. A més, ara en matricular en aquest curs d'energies renovables obtindràs gratis un curs de biomassa.


Veure més

Temari del curs

  • 1. Energia solar tèrmica.
  • 2. Energia solar fotovoltaica.
  • 3. Energia eòlica.
  • 4. Biomassa.

DuradaObjectius

Conèixer el funcionament d'instal·lacions solars tèrmiques i fotovoltaiques. Conèixer el funcionament d'un aerogenerador i els parcs eòlics. Aprendre a dimensionar projectes basats en energia solar. Conèixer el dimensionat i anàlisi d'instal·lacions de biomassa per a qualsevol tipus d'edifici.

Titulació obtinguda

Aquells alumnes que conclouen els estudis i superar amb èxit els continguts d'aquest, obtindran el DIPLOMA de la Cátedra UPM/ MasterD Innovación y Competencias de la Universidad Politécnica de Madrid.

Promocions

Programes Informàtics gratis amb matrícula T * SOL i PV * SOL.

Avantatges del curs

Tallers Presencials grupals i individuals en els nostres centres.
Classes en directe: Sessions en directe amb el teu professor.

Sí, m'interessa

conèixer tots els detalls, preus, beques, dates i places disponibles

Curs d'Energies Renovables

Per contactar has d'acceptar la política de privacitat
Enviant aquest formulari accepteu rebre informació periòdica d'Educaweb i del Centre relacionada amb aquests cursos.
També et recomanem aquests cursos

Curs d'Energies Renovables