Serveis

Beques
Borsa de treball
Campus virtual
Pràctiques a empreses
Servei d’orientació

Descripció del centre

L'Institut Tecnològic d'Escoles Professionals MasterD que té com a objectiu formar professionals del sector perquè adquireixin les competències professionals adequades per incorporar-se al mercat laboral.
Per a això compta amb el millor equip de professionals del sector que ajudaran els alumnes a adquirir les competències adequades, comptant amb l'ajuda d'aules tecnològiques distribuïdes al llarg de la geografia nacional. En aquests espais tecnològics els alumnes s'entrenaran les habilitats adequades per consolidar els coneixements teòrics adquirits prèviament.
Finalment, i per poder complir la missió del centre, l'Institut Tecnològic MasterD col·labora amb les empreses tecnològiques més importants en cada un dels sectors. Aquesta col·laboració ajudarà els alumnes a adquirir les competències adequades i facilitar-los la inserció al mercat laboral.

MasterD ofereix les millors garanties de a nivell empresarial, acadèmic, professional i legal. Els productes i serveis oferts per MasterD compleixen amb els estàndards de qualitat i mediambientals internacionals exigits per AENOR. El Grup compta amb els certificats de qualitat ISO 9001, IQNET, ISO 14001 i el Segell d'Excel·lència Europea EFQM: 400+. A més, Bureau Veritas certifica a Master-D com a empresa saludable.

Característiques

Què ofereix aquest centre
L'institut tecnològic de MasterD ofereix una formació oberta de qualitat, semipresencial i adaptada a les necessitats dels nostres alumnes. Compta amb experts en cadascuna de les matèries que ajudaran els alumnes a aconseguir la seva meta mitjançant classes en directe, xerrades i tallers presencials. Totes les activitats presencials es realitzaran en cadascuna de les aules tecnològiques distribuïdes per tot el territori nacional o en les instal·lacions de les nostres empreses col·laboradores. Sens dubte, el centre aposta per una formació pràctica i flexible per a tot aquell que vulgui ampliar les seves competències professionals.

Cursos més populars

Campus i seus

Instituto Tecnológico MasterD Barcelona
C/Valencia, 79-81 08029 Barcelona

Altres centres que et poden interessar

Instituto Tecnológico MasterD
X