MCA network group

Estàndards de la Seguretat Alimentària: BRC, IFS, ISO 22000, FSSC 22000

MCA network group

Curs
On-line
60 Hores
250 €

Descripció

El curs d'Estàndards de la seguretat alimentària té com a principals objectius:

  • Estudiar el concepte d'auditoria en els sistemes de gestió de qualitat i seguretat alimentària, les categories d'auditoria i la gestió de les mateixes.

  • Conèixer els diferents sistemes de gestió de la qualitat en la indústria alimentària: BRC, IFS, ISO 22000 i FSSC 22000.

  • Exposar els aspectes relatius a la documentació i certificació dels mateixos.



Temari del curs

Mòdul 1: Bases de les auditories de qualitat i seguretat alimentària

Unitat 1. De la gestió de la qualitat a la gestió de la qualitat i seguretat alimentària

1. Concepte de qualitat
2. Gestió de la qualitat
3. Sistemes de gestió de la qualitat i seguretat alimentària

Unitat 2. Fonaments d'auditoria d'un sistema de gestió
1. Concepte d'auditoria d'un sistema de gestió
2. Integrants de l'auditoria
3. Classificació de les auditories
4. Principals normes aplicables
5. Gestió d'un programa d'auditoria
6. Implantació, seguiment, revisió i millora del programa d'auditoria.

Mòdul 2: Orincipales sistemes de gestió de la qualitat i la seguretat alimentària

Unitat 1. BRC V.7

1. British Retail Consortium
2. BRC Norma Mundial de Seguretat Alimentària
3. I. Introducció a la BRC - Norma Mundial de Seguretat Alimentària
4. Secció II: Requisits de de la BRC - Norma Mundial de Seguretat Alimentària
5. III. Protocol d'Auditoria de l'BRC - Norma Mundial de Seguretat Alimentària
6. Secció IV: Gestió i Direcció de l'Esquema

Unitat 2. IFS- Food V.6
1. International Featured Standards
2. IFS- Food
3. 1ª part: Protocol d'auditoria IFS-Food
4. 2ª part: Requisits de la IFS-Food
5. 3ª part: Requisits per als organismes d'acreditació, organismes de certificació i auditors
6. 4a part: Confecció de l'informe d'auditoria, Programari AuditXpress i portal d'auditoria IFS

Unitat 3. ISO22000
1. ISO 22000: 2005
2. Estructura de la ISO 22000: 2005
3. Procés de certificació de la ISO 22000: 2005

Unitat 4. FSSC 22000
1. FSSC 22000
2. Etapes per a la certificació de la FSSC
3. Diagnòstic inicial
4. Desenvolupament i Implantació del sistema
5. Auditoria interna
6. Seleccionar un organisme de certificació
7. Auditoria certificadora
8. Manteniment del sistema
Veure més

Metodologia

El curs s'imparteix on line, el que permet a l'alumne ampliar i actualitzar la seva formació amb total flexibilitat horària i des de qualsevol lloc. Als participants se'ls facilita un codi d'accés a l'aula virtual on poden estudiar els continguts del curs, consultar casos pràctics, observar l'evolució del seu aprenentatge i intercanviar informació amb els tutors.

Idiomes en què s'imparteix

Espanyol

Tipus d'avaluació

L'alumne ha de superar en cada mòdul una prova d'autoavaluació tipus test, així com desenvolupar un exercici pràctic final.

Horari/Torn

Horari flexible

Lloc on s'imparteix el curs

Online

Objetius



  • Estudiar el concepte d'auditoria en els sistemes de gestió de qualitat i seguretat alimentària, les categories d'auditoria i la gestió de les mateixes.

  • Conèixer els diferents sistemes de gestió de la qualitat en la indústria alimentària: BRC, IFS, ISO 22000 i FSSC 22000.

  • Exposar els aspectes relatius a la documentació i certificació dels mateixos.




Titulació obtinguda

Certificat propi del centre

Preu

250 €

Sí, m'interessa

conèixer tots els detalls, preus, beques, dates i places disponibles

Estàndards de la Seguretat Alimentària: BRC, IFS, ISO 22000, FSSC 22000

Estàndards de la Seguretat Alimentària: BRC, IFS, ISO 22000, FSSC 22000