Estudis Anglesos

1019 Persones estan visitant aquest curs
entre 1.000 € i 2.500 €
Informa't sobre les condicions
Sol·licita informació
Universitat de Lleida (UdL)
Estudis Anglesos
Sol·licita informació
Grau
Oficial / homologat
Presencial
240 crèdits
entre 1.000 € i 2.500 €

Descripció


El grau en Estudis Anglesos pretén formar persones que vulguin especialitzar-se en qualsevol àmbit de coneixement i professional per al qual la llengua anglesa sigui una eina fonamental.
Per això, el grau posa èmfasi, en primer lloc, a aprofundir al màxim les destreses tant orals com escrites en aquesta llengua fins a arribar a un nivell qualificat com a Expert (Marc comú europeu de referència per a les llengües). En segon lloc, el grau en Estudis Anglesos incideix en l'aprenentatge de continguts i l'adquisició de competències en tres àmbits clau per al coneixement exhaustiu de l'anglès com són la literatura escrita en llengua anglesa, la cultura dels països de parla anglesa i la lingüística aplicada als usos de l'anglès com a llengua de comunicació internacional.
El grau en Estudis Anglesos comprèn també un vessant de formació bàsica en aspectes fonamentals del món de les humanitats i dóna la possibilitat de triar entre dos possibles especialitzacions: (1) Cultura anglesa i món contemporani i (2) Llengües modernes: francès i alemany.

Pel que fa a les sortides professionals del grau en Estudis Anglesos, aquestes són obertes a tots els àmbits en què l'ús de la llengua anglesa sigui fonamental, des de la docència de la llengua anglesa fins al treball en empreses del sector de la importació o exportació, passant per la direcció d'organismes dedicats a la promoció cultural i la gestió comunicativa de grups.

Per als que vulguin continuar la seua formació acadèmica després dels estudis de grau, el grau en Estudis Anglesos té la seua continuació natural en el màster en Llengües Aplicades de la Facultat de Lletres o en el màster en Formació de Professorat de Secundària de la Facultat de Ciències de l'Educació.

¿Necesitas información sobre cursos? Llámanos al 900 293 573

Llamada gratuita de lunes a viernes de 9h a 20h

Estudis Anglesos
Universitat de Lleida (UdL)
Campus i seus: Universitat de Lleida (UdL)
Escola Politécnica Superior, Campus de Igualada
Avinguda Pla de la Massa, 8 08700 Igualada (Barcelona)
Facultat d'Enfermería i Fisioterapia, Campus Igualada
Plaça del Rei, 15 08700 Igualada (Barcelona)
Institut Nacional d'Educació Física de Catalunya INEFC Pirineus
Plaça de les Monges, 2 2ªplanta 25700 La Seu d'Urgell (Lleida)
Universitat de Lleida (UdL)
Pl. Víctor Siurana, 1 25003 Lleida
Escola Politécnica Superior, Campus de Cappont
Carrer de Jaume II, 69 25001 Lleida
Sol·licita informació
X