Escola d'Idiomes Moderns (UB)

Curs de Francès nivell A1

Escola d'Idiomes Moderns (UB)

Curs
Presencial | On-line | Semi-presencial
100 Hores
  • Barcelona
consultar preu

Descripció

Els cursos de l'EIM estan dissenyats a partir de programes que segueixen el Marc Comú Europeu de Referència, amb un pla d'estudis fet per professionals qualificats amb una llarga experiència docent a la Universitat de Barcelona.Què aprendràs?

L'objectiu dels cursos és facilitar un domini general de l'francès mitjançant un programa estructurat en nivells, en el qual es practiquen la comprensió i l'expressió oral i escrita, la gramàtica i vocabulari.

El pla d'estudis està dissenyat per adquirir, consolidar i acreditar les habilitats exigides en cada nivell europeu pel Marc Europeu comú de referència per a l'aprenentatge, l'ensenyament i l'avaluació de llengües del Consell d'Europa.Com funciona?

La Secció de Francès de l'Escola d'Idiomes Moderns de la UB ofereix un total de 6 nivells, de 100 hores cadascun, en diferents modalitats

Veure més

Metodologia

Presencial, Semi presencial i en línia

Horari/Torn

Horaris presencials: quatre hores setmanals, en grups d'un o dos dies, de dilluns a divendres, de les 8 ha les 21 hi dissabtes de 9 ha 14 h.

Data Límit:

Proves de nivell i matrícula: del 2 de setembre al 6 d'octubre.

Durada

Cursos anuals (d'octubre a maig), quadrimestrals (d'octubre a gener) i intensius d'estiu (juny i juliol).

Promocions

L'Escola d'Idiomes Moderns ofereix tarifes reduïdes per a tots els cursos als següents col·lectius: antics alumnes del EIM, alumnes de títols oficials de la UB (excepte el Grup UB), personal docent i administratiu de la UB i del Grup UB, membres de Alumni UB.Per què escollir aquest curs?

L'Escola d'Idiomes Moderns ofereix formació en llengües estrangeres des de 1953, amb la garantia de qualitat i rigor de la Universitat de Barcelona.Preu

Cursos de nivell presencials (anuals o intensius d'estiu): 1049 euros
Cursos modulars presencials (quadrimestrals o intensius d'estiu): 589 euros
Cursos modulars semipresencials: 330 euros
Cursos modulars online: 230 euros

Sí, m'interessa

conèixer tots els detalls, preus, beques, dates i places disponibles

Curs de Francès nivell A1

També et recomanem aquests cursos

Curs de Francès nivell A1