Universitat de Lleida (UdL)

Màster de Gestió i Avaluació de la Intervenció per a la Transformació Social

Universitat de Lleida (UdL)

Màster oficial
Semi-presencial
Oficial / Homologat
2.766 €

Descripció

Una de les necessitats en l'àmbit psicosocial i educatiu és poder desenvolupar una gestió i una avaluació dels projectes i programes d'acció social d'una manera més eficient, competent i rigorosa, per aquest fet, cal que les persones responsables comptin amb els coneixements adequats per a realitzar la seva tasca i facilitar la presa de decisions.

Aquest màster preveu cobrir aquesta manca de formació que reclama el sector i al seu torn, generar experiència en la gestió i avaluació dels projectes per assegurar un desenvolupament continuat dels coneixements de l'àmbit de la intervenció psicosocial i educativa.

Veure més

Destinataris

Estudiants que han cursat una llicenciatura o grau en l'àmbit de les ciències socials i de la salut (Educació Social, Infermeria, Psicologia, Sociologia, Teràpia Ocupacional, Treball Social, Psidopedagogía, Pedagogia, Relacions Laborals, entre d'altres ...)

Experiència laboral acreditada en l'àmbit de la intervenció psicosocial o educativa (administració pública, empreses i tercer sector)

Obert a estudiants catalans, espanyols, europeus i llatinoamericans

Veure més

Places

30

Lloc on s'imparteix el curs

Facultat d'Educació, Psicologia i Treball Social

Objectius

Fomentar una visió estratègica dels projectes d'intervenció enfocada a la planificació de la gestió i de l'avaluació de l'acció.

Conèixer les diferents eines per a una avaluació i gestió dels projectes d'intervenció més eficients, enfocats a augmentar el grau d'èxit de l'acció psicosocioeducativa.

Generar experiència en la gestió del talent i del coneixement per a la millora del capital social i humà dels equips que treballen per a la intervenció psicosocial i educativa.

Dirigir, liderar i gestionar els projectes i tenir capacitats per comunicar i difondre els resultats i l'impacte dels projectes fomentant la transparència i fent possible la creació de noves sinergies.

Formar en la recerca de fonts de finançament i formulació de projectes creatius i innovadors.

Preu

2.766 €

Sí, m'interessa

conèixer tots els detalls, preus, beques, dates i places disponibles

Màster de Gestió i Avaluació de la Intervenció per a la Transformació Social

Per contactar has d'acceptar la política de privacitat
Enviant aquest formulari accepteu rebre informació periòdica d'Educaweb relacionada amb aquests cursos.
També et recomanem aquests cursos

Màster de Gestió i Avaluació de la Intervenció per a la Transformació Social