Descripció

Espanya segueix sent un dels principals destinacions turístiques del món i les arribades d'estrangers segueixen en creixement. Sens dubte, el turisme és un clar impulsor de l'economia del nostre país. Les cadenes hoteleres busquen professionals amb una formació qualificada per oferir l'excel·lència en els seus serveis i un dels més demandats és el de governanta d'hotel.

El curs et formarà per ser un / a governant / a d'hotel d'èxit, posant l'accent en totes les activitats que el lloc requereix: gestió del departament de pisos, correcta neteja i adequació en habitacions, àrees de servei i àrea de bugaderia-llenceria dels allotjaments. A més, et dotarà de les millors tècniques per oferir un servei de qualitat i una atenció al client, d'acord amb la política de l'establiment.

El lloc està sota supervisió i dependència directa del director d'Hotel, amb qui treballaràs en el període de pràctiques professionals que inclou aquest curs de governanta / i en el seu tram final.

Sens dubte, és una formació òptima per a desenvolupar-se en el sector turístic i créixer professionalment en un àmbit en continu creixement com és el turisme.
Veure més

Temari del curs

  • Organització i atenció al client en pisos I
  • Organització i atenció al client en pisos II
  • Organització i atenció al client en pisos III
  • Control de processos en pisos
  • Gestió de departaments de l'àrea d'allotjament I
  • Gestió de departaments de l'àrea d'allotjament III

Metodologia

Campus línia: Estudia des de qualsevol dispositiu. Pla d'estudi individual: Formació completa i personalitzada.

Titulació obtinguda

A la finalització del curs de governanta d'hotel, s'emetrà el corresponent Diploma als alumnes que hagin superat amb èxit els continguts del programa.

Perspectives laborals

Governant / a o encarregat / ària general del servei de pisos i neteja. Governant / a de paradors i hostatgeries. Cap / a de governant / es. Per a aquest lloc pot ser requerida, a més, formació reglada superior (Batxillerat, diplomatura o FP). Sotsgovernant / a o encarregat / a de secció del servei de pisos i neteja. A més, aquest perfil laboral és molt demandat, per exemple, en centres termals i balnearis. Hostals, pensions, albergs, residències, internats, col·legis, guarderies, acadèmies, col·legis majors, residències d'estudiants ..

Avantatges del curs

Classes de conversa en anglès i francès. Esdeveniments i protocol en hostaleria A la teva escola més propera.

Sí, m'interessa

conèixer tots els detalls, preus, beques, dates i places disponibles

Curs de Governanta d'Hotel

Per contactar has d'acceptar la política de privacitat
Enviant aquest formulari accepteu rebre informació periòdica d'Educaweb relacionada amb aquests cursos.
També et recomanem aquests cursos

Curs de Governanta d'Hotel