Grau en Gestió Hotelera i Turística

8 Persones han demanat informació
1064 Persones estan visitant aquest curs
entre 5.000 € i 10.000 €
Informa't sobre les condicions
Sol·licita informació
Escola Universitària d' Hoteleria i Turisme de Sant Pol de Mar
Grau en Gestió Hotelera i Turística
Sol·licita informació
Grau
Oficial / homologat
Presencial
Sant Pol de Mar (Barcelona)
240 crèdits
entre 5.000 € i 10.000 €

Descripció

El Grau en Gestió Hotelera i Turística és la primera titulació universitària oficial en el camp de la Direcció Hotelera. L'Hotel-Escola Universitari és pioner a Europa formant directius i talents de l'Hostaleria des de 1966, que ofereix pràctiques amb clients reals des del primer dia.
El Grau Universitari en Gestió Hotelera i Turística té 3 especialitats:
• Direcció Hotelera Internacional.
• Direcció de Restauració i Esdeveniments.
• Gastronomia i Direcció de Cuina
Durant el curs, S'organitzen visites professionals a establiments hotelers i de restauració i de referència, així com cellers i fires sectorials que, a més, són un referent en el sector de l'hoteleria i turisme

Temari

Primer Curs 60 ECTS:
Introducció al turisme ia l'hostaleria
Dimensió econòmica del mercat turístic
Dimensió sociocultural del turisme
Dimensió territorial del turisme
Dimensió jurídica del turisme
Tècniques quantitatives i qualitatives aplicades al turisme
Tècniques informàtiques i comunicatives
English B2
Operacions de Food & Beverage
Operacions de Front & Back Office

Segon Curs 60 ECTS:
Comptabilitat financera
Organització i Gestió d'empreses
màrqueting
English C1
2 º idioma B1
Gestió de processos de Food & Beverage
cultura gastronòmica
Tecnologia d'aliments
Destinationmanagement
Distribution systems and agency agreement in the hospitality industries and tourism

Tercer Curs 60 ECTS:
Food & Beverage management
Roomsdivisionmanagement
Gestió de compres i aprovisionaments
Revenue & Yield Management
Human resources management
Financemanagement
2 º idioma professional turístic
Tourism professional English
Industry Intership

Quart Curs 60 ECTS:
Strategic management
Sales and marketing strategies
Hospitality public relations and communication
Optatives Electives (6 ECTS)
International Hotel Management Concentration
Culinary Arts. F & B and Events Management
Hospitality professional English
Treball final de grau Degree Thesis
Reconeixement de crèdits free Electives

Requisits

• Batxillerat. Accés: proves d'accés a la universitat (PAU), fase general. Admissió: ponderació de les matèries de modalitat examinades en les PAU vinculades a la branca de coneixement de Ciències Socials i Jurídiques.
• Cicles formatius de grau superior (CFGS). Accés: tots els CFGS. Admissió: ponderació de les matèries de modalitat examinades en les PAU vinculades a la branca de coneixement de Ciències Socials i Jurídiques.
• Majors de 25 anys. Opció preferent de la prova d'accés superada: Ciències Socials i Jurídiques.
• Majors de 40 anys. Valoració de l'experiència professional relacionada amb la titulació de grau a la qual es vol accedir i resultat d'apte / aa l'entrevista.
• Majors de 45 anys. Prova d'accés superada i amb resultat d'apte / aa l'entrevista.
• Altres tipus especials d'accés reconeguts per la normativa vigent.

¿Necesitas información sobre cursos? Llámanos al 900 293 573

Llamada gratuita de lunes a viernes de 9h a 20h

Prova d'accés

S'ha de realitzar una entrevista personal amb un dels membres de Consell Directiu.

Metodologia

Jornada completa que combina teoria amb pràctica a l'Hotel-Escola. El pla d'estudis inclou classes teòriques, classes pràctiques i visites professionals a hotels, restaurants, cellers, centres de recerca, entre d'altres. A més, els estudiants de l'EUHT StPOL podran participar en cursos d'estiu, així com gaudir de beques com el programa Erasmus.

Pràctiques

Realització de pràctiques externes.

Perspectives laborals

Direcció hotelera internacional: director d'hotel, consultor hoteler, direcció departamental, direcció de serveis corporatius, emprenedor hoteler, gestió hotelera. Direcció de restauració i esdeveniments: director de restaurant, director de food & beverage, director d'empreses d'esdeveniments, director d'empreses de càtering, emprenedor en restauració. Gastronomia i direcció de cuina: assessor gastronòmic, xef executiu, emprenedor gastronòmic.

Promocions

EUHT StPOL disposa d'un Fons d'Ajuda a l'estudi per cursar estudis universitaris en el seu centre. El seu objectiu és facilitar l'accés als programes educatius a aquells candidats que, per raons econòmiques, tinguin dificultats per matricular-se. Aquestes s'adjudiquen en mode de percentatge de l'total de el cost bàsic o acadèmic de el curs fins a un 20% basant-se en l'historial acadèmic i el nivell adquisitiu de l'candidat i dels que financin els estudis.
Algunes entitats públiques ofereixen altres ajuts:
• Beca MAE-AECI (per a estudiants no membres de la Unió Europea)
• Beca Conpeht
• Banc Sabadell
• La Caixa

Avantatges del curs

Más de 45 nacionalidades en el Campus. 17 alumnos por clase de media. 100% de inserción profesional.

Professorat

Profesorado de operaciones, tanto a nivel teórico como práctico. Doctores Expertos y profesores de universidades internacionales con las que EUHT StPOL colabora habitualmente. Profesionales del sector: consultoras y directivos de hoteles y restaurantes y chefs de prestigio internacional.
Grau en Gestió Hotelera i Turística
Escola Universitària d' Hoteleria i Turisme de Sant Pol de Mar
Campus i seus: Escola Universitària d' Hoteleria i Turisme de Sant Pol de Mar
Escola Universitària d' Hoteleria i Turisme de Sant Pol de Mar
Carretera Nacional II, s/n 08395 Sant Pol de Mar (Barcelona)
Sol·licita informació
X