Grau en Direcció d'Empreses - Bilingual Degree

1029 Persones estan visitant aquest curs
Preu 10.155 €
Sol·licita informació
Universitat Abat Oliba CEU (UAO)
Grau en Direcció d'Empreses - Bilingual Degree
Sol·licita informació
Grau
Oficial / homologat
Presencial
Barcelona
240 crèdits
Preu 10.155 €

Descripció

Fa més de tres dècades que la Universitat Abat Oliba CEU imparteix estudis en Administració i Direcció d'Empreses. El Grau en Direcció d'Empreses ofereix als estudiants unes perspectives professionals excel·lents, ja que els permet conèixer com es desenvolupen les diverses activitats que es realitzen en l'àmbit dels negocis i les empreses.
Una de les característiques principals dels estudis en Direcció d'Empreses és la internacionalització, que permet a l'alumne estar preparat no només per a les empreses d'aquest país, sinó també per a les de fora.
Per això, la Universitat Abat Oliba CEU ofereix programes que permeten realitzar estades de 6 a 12 mesos en alguna de les millors universitats europees, americanes i australianes amb què té conveni, amb la possibilitat de cursar pràctiques internacionals. A més, aquest grau s'imparteix en la modalitat bilingual degree amb l'objectiu de formar professionals amb més oportunitats a l'hora d'accedir al món laboral.
En el món globalitzat actual es necessiten persones amb iniciativa, amb coneixements, amb capacitat de treball en equip, hàbils en el tracte amb els altres i coneixedores dels diferents entorns socials, econòmics i polítics en els quals han de realitzar les seves activitats empresarials. La UAO CEU forma els alumnes per tal que siguin capaços d'assumir amb èxit les tasques directives en el món empresarial.

Destinataris

Perfil d'ingrés recomanat per a l'accés al Grau en Adreça d'Empreses: L'estudiant ha de tenir interès per aspectes relacionats amb l'economia, el funcionament de l'empresa i la seva gestió. Ha de tenir facilitat per a comprendre la funció social de l'empresa, l'anàlisi de problemes, el seu diagnòstic i la proposició de solucions, capacitat analítica, de síntesi i de relació amb el grup, facilitat de comprensió i d'abstracció, facilitat d'expressió, sociabilitat, amb àmplia visió del món i perspectiva sobre la seva possible evolució. És també d'interès i necessitat el coneixement d'altre idioma (preferentment l'anglès), així com aptitud per als mètodes quantitatius.

¿Necesitas información sobre cursos? Llámanos al 900 293 573

Llamada gratuita de lunes a viernes de 9h a 20h

Grau en Direcció d'Empreses - Bilingual Degree
Universitat Abat Oliba CEU (UAO)
Campus i seus: Universitat Abat Oliba CEU (UAO)
Universitat Abat Oliba CEU
Bellesguard, 30 08022 Barcelona
Sol·licita informació
X