MBA Màster en Direcció i Administració d'empreses (distància/online)

6 Persones han demanat informació
1115 Persones estan visitant aquest curs
Consulteu el preu
Informa't sobre les condicions
Sol·licita informació
EAE Online Blended
MBA Màster en Direcció i Administració d'empreses (distància/online)
Sol·licita informació
Màster
On-line | Distància
Consulteu el preu

Descripció

El Master of Business Administration (MBA) - Màster en Direcció i Administració d'Empreses té com a objectiu desenvolupar i potenciar entre els participants els coneixements i habilitats necessàries per a la millora de les competències professionals, d'acord a les necessitats empresarials actuals. Proporciona una visió global de l'organització des d'una òptica gerencial que té en compte la importància de les diferents àrees funcionals i la seva interrelació entre elles.
L'entorn actual, fruit de la globalització econòmica, ha dibuixat un nou escenari en el qual les empreses demanden professionals capaços de reflexionar i actuar davant el canvi i de desenvolupar-se en un entorn canviant i altament competitiu.
L'MBA d'EAE - Escola d'Administració d'Empreses contribueix al desenvolupament professional, proporcionant una visió estratègica en un entorn global.
Pràctiques en Empreses:
Els alumnes matriculats en el Màster MBA en línia tindran l'oportunitat de realitzar pràctiques en diferents empreses i institucions. Les pràctiques estan concebudes com un complement a l'estudi i es desenvolupen en paral·lel al màster que s'està cursant.
Borsa de Treball:
L'alumne interessat té a la seva disposició la borsa del treball del Màster. L'accés a la borsa es realitza directament a través del campus virtual. La borsa de treball també està a disposició d'aquelles empreses que desitgen incorporar a alumnes d'EAE - Escola d'Administració d'Empreses en els seus processos de selecció.

Temari

Contingut del MBA en línia:
• Estratègia empresarial
• Màrqueting
• Comptabilitat i finances
• Finances i control de gestió
• Recursos humans
• Habilitats directives
• Gestió del canvi
• Gestió del capital humà
• Casos d'èxit empresarial
• Planificació i gestió fiscal
Els alumnes tenen la possibilitat de realitzar el màster MBA a distància amb una intensificació sectorial específica. Aquesta intensificació està vinculada al Treball de Final de Màster i permet a l'alumne aprofundir o complementar els seus coneixements del sector seleccionat.
Els sectors que podrà triar són:
• Sociosanitari.
• Empreses de serveis.

¿Necesitas información sobre cursos? Llámanos al 900 293 573

Llamada gratuita de lunes a viernes de 9h a 20h

Metodologia

Metodologia basada en: Assessor docent actiu. Campus virtual. Casos d'estudi en management. Mòduls en línia. Aula de debats i anàlisi. Casos pràctics. Simuladors. Pla de negoci. EAE Escola d'Administració d'Empreses ha desenvolupat un nou model pedagògic que es fonamenta en l'aprenentatge pràctic i actiu per part de l'alumne. La metodologia a distància online és flexible i permet que l'alumne pugui anar adquirint els coneixements d'acord a les seves necessitats formatives i de disponibilitat de temps. Aquest nou model formatiu permet l'intercanvi d'experiències amb els professors i altres alumnes. Alhora, posa a l'abast dels participants els recursos d'aprenentatge necessaris que asseguren la millora contínua i l'aplicació immediata del que s'ha après.

Pràctiques

Possibilitat de realitzar pràctiques.

Promocions

EAE ofereix condicions especials de finançament i beques per als candidats admesos en els programes i màsters d'EAE.

Beca Desenvolupament Integral Pimes
Dins del seu projecte de formació empresarial superior, EAE ofereix respostes a les necessitats de les pimes. L'enfortiment i la implementació d'estratègies de millora de la competitivitat, el desenvolupament integral de les organitzacions i de les persones que les formen són elements clau en la nostra institució.

Beca Dona Directiva
Més d'un 40% dels nostres estudiants són dones amb una edat mitjana de 33 anys. Aquesta dada constata la capacitat d'EAE per formar alumnes que estan en plena maduresa professional i personal i que necessitin compaginar les seves activitats familiars, personals i formatives. Amb l'objectiu d'enfortir, impulsar i consolidar l'activitat professional de la dona, EAE presenta un programa d'ajudes per a aquest segment professional. Es valorarà el potencial directiu i la capacitat de lideratge de la candidata com dues qualitats indispensables per a l'estudi de la seva candidatura.

Beca Discapacitat Acreditada
Per tal de fomentar i contribuir al desenvolupament professional de les persones amb discapacitat, EAE posa en marxa un programa d'ajudes per a aquest col·lectiu.

Beca Excel·lència Acadèmica EAE
EAE distingirà als alumnes amb millor expedient acadèmic. Els candidats que acreditin tenir un expedient acadèmic superior a un 9,5 de mitjana podran accedir a la Beca Excel·lència Acadèmica EAE.

Beca Emprenedors
Dirigida a gerents de pimes, autònoms i professionals que vulguin iniciar un projecte empresarial.

Beca Directius
Orientada a directius, quadres mitjans i professionals qualificats diversos que aspirin a posicions de responsabilitat.

Avantatges del curs

Beneficis: Casos pràctics d'èxit empresarial: A través dels casos pràctics d'èxit empresarial es presenten i expliquen als alumnes del Màster les experiències reals de prestigioses i reconegudes empreses d'àmbit nacional i internacional. Cicles de Conferències i Seminaris: Tots els alumnes del Màster podran assistir a les conferències, seminaris i altres activitats que de forma periòdica i sobre temes de màxim interès per als alumnes organitza EAE (Escola d'Administració d'Empreses).

Borsa de treball

Borsa de treball exclusiva per a alumnes.
MBA Màster en Direcció i Administració d'empreses (distància/online)
EAE Online Blended
Campus i seus: EAE Online Blended
EAE Online Blended Barcelona
(Barcelona)
Sol·licita informació
X