Grau en Disseny - ELISAVA (centre universitari docent adscrit a la UPF)

Grau
Oficial / homologat
Presencial
4 anys
8500 €

Descripció

VINE A CONEIXE'NS
ELISAVA obre les seves portes a totes les persones interessades en els estudis que s'imparteixen a l'Escola.

Si vols venir a coneixe'ns, et concertem una reunió individual amb Direcció Acadèmica o amb els Caps d'Estudi dels Graus.

ELISAVA et convida a les Jornades de Portes Obertes que realitzarà a la seva seu de La Rambla 30-32 els dies: Abril 2014 (Dissabte 15 i 26 a les 11h), Maig 2014 (Dissabte 10 i 24 a les 11h) i Juny (Dissabte 7 i 14 a les 11h). Confirmar assistència a través del web de l'Escola. 

 

INTRODUCCIÓ
El Grau en Disseny forma futurs professionals capacitats per utilitzar la creativitat, la comunicació i la tecnologia com a eines per generar noves realitats  i transformar l'entorn.
 
Al llarg dels estudis, l'alumne adquirirà les competències per coordinar, integrar i articular tots els factors que participen en la generació de nous productes, espais i elements de comunicació gràfica.
 
Els estudis de disseny de l'escola ELISAVA esdevenen així un model en plena relació amb l'usuari, la tècnica, les arts i les ciències socials, en una disciplina del disseny cada cop més complexa, on els límits entre les especialitats tradicionals es difuminen per la importància de la tecnologia, l'amplitud del mercat i la diversitat dels serveis que el dissenyador pot oferir a la societat.
 
Els estudiants del Grau en Disseny d'ELISAVA són dissenyadors en els àmbits de la comunicació gràfica, del producte i de l'espai, capaços de treballar amb iniciativa, qualitat i responsabilitat social en un context internacional.

 

Temari

Els estudis de Grau en Disseny tenen una durada de quatre cursos acadèmics. L'eix vertebrador dels estudis són les assignatures de l'àrea de projectes, que des de Fonaments del Projecte
de 1r curs fins al Treball de Fi de Grau, profunditzen en la complexitat i l'especificitat de les diverses fases del procés de disseny.
 
Al voltant d'aquest eix, a 1r i 2n curs es tracten les eines bàsiques per al recolzament del projecte, centrades en l'expressió i la representació, les ciències, la tecnologia i les ciències socials. A 2n curs, l'alumne ja pot enfocar en dues de les assignatures, Projectes i Tècniques, l'àmbit del disseny en què vol aprofundir, que pot ser el de Comunicació Gràfica o el de Producte i Espai.
 
A 3r i 4t curs es cursen assignatures obligatòries de l'àrea de projectes i d'altres de caràcter multidisciplinari en l'àmbit de l'empresa, la sociologia i les llengües estrangeres, concebudes per aportar els coneixements necessaris per aplicar estratègies per a la innovació i la gestió en el camp del disseny.
 
El Treball de Fi de Grau (TFG), de 20 ECTS, es realitza a 4t curs. Es tracta del darrer exercici estrictament acadèmic i el més pròxim a la pràctica professional. El TFG es desenvolupa en correspondència amb el perfil formatiu triat, i avalua totes les competències adquirides per l'alumne al llarg dels estudis.

Per a més informació, consulta el web de l'Escola.

Destinataris

Només cal fer la preinscripció universitària.

Requisits

Fer la preinscripció universitària

Prova d'accés

Als estudis de Grau d'ELISAVA s'hi accedeix principalment mitjançant la preinscripció universitària en qualsevol de les vies d'accés previstes. En conseqüència, cal fer la preinscrió universitària

Durada

4 cursos acadèmics

Objectius

Aquests estudis permeten: Aprendre a projectar (analitzar, conceptualitzar, representar, formalitzar, desenvolupar i produir). Comprendre el context del disseny, entendre el món de l'empresa

Titulació obtinguda

Grau en Disseny, títol homologat expedit per la Universitat Pompeu Fabra (UPF).

Pràctiques

Sí. Les pràctiques es desenvolupen sota la direcció de tutors que vetllen per garantir-ne la qualitat: en fan un seguiment constant, assistits per la unitat de pràctiques.

Perspectives laborals

SORTIDES PROFESSIONALS El disseny, pel seu caràcter interdisciplinari, ofereix un ampli ventall de sortides professionals que es desenvolupen en les següents àrees d'activitat: - Identitat corporativa, disseny editorial, disseny de la informació en premsa i per a televisió. - Disseny multimèdia, audiovisual i d'interacció, animació digital. - Tipografia. - Il·lustració. - Publicitat. - Producte de gran consum, mobiliari, mobilitat, transport. - Aplicació de nous materials. - Disseny de packaging. - Estudis de tendències, innovació i estratègia empresarial. - Disseny de serveis. - Disseny d'habitatge, de l'espai corporatiu, comercial, de treball o de l'espai públic. - Disseny d'exposicions, estands i muntatges efímers. Es tracta d'àrees professionals que es poden desenvolupar en diferents contextos: empreses i estudis de disseny; departaments creatius, etc.

Preu

8500 €
8500 euros

Borsa de treball

Sí. Es tracta d'un servei complet i àgil obert a tots els graduats de l'Escola. La borsa de treball estudia, classifica i dóna resposta a les demandes de les empreses

Professorat

Més de 700 professionals
Campus i seus: ELISAVA Escola Superior de Disseny i Enginyeria de Barcelona
ELISAVA Escola Superior de Disseny i Enginyeria de Barcelona
La Rambla 30-32 08002 Barcelona
Cursos més populars
X