ELISAVA Escola Superior de Disseny i Enginyeria de Barcelona

Grau en Disseny - ELISAVA (centre universitari docent adscrit a la UPF)

ELISAVA Escola Superior de Disseny i Enginyeria de Barcelona

Grau
Presencial
Oficial / Homologat
4 Anys
8.500 €

Descripció


VINE A CONEIXE'NS

ELISAVA obre les seves portes a totes les persones interessades en els estudis que s'imparteixen a l'Escola.Si vols venir a coneixe'ns, et concertem una reunió individual amb Direcció Acadèmica o amb els Caps d'Estudi dels Graus.ELISAVA et convida a les Jornades de Portes Obertes que realitzarà a la seva seu de La Rambla 30-32 els dies: Abril 2014 (Dissabte 15 i 26 a les 11h), Maig 2014 (Dissabte 10 i 24 a les 11h) i Juny (Dissabte 7 i 14 a les 11h). Confirmar assistència a través del web de l'Escola.  INTRODUCCIÓ

El Grau en Disseny forma futurs professionals capacitats per utilitzar la creativitat, la comunicació i la tecnologia com a eines per generar noves realitats  i transformar l'entorn.

 

Al llarg dels estudis, l'alumne adquirirà les competències per coordinar, integrar i articular tots els factors que participen en la generació de nous productes, espais i elements de comunicació gràfica.

 

Els estudis de disseny de l'escola ELISAVA esdevenen així un model en plena relació amb l'usuari, la tècnica, les arts i les ciències socials, en una disciplina del disseny cada cop més complexa, on els límits entre les especialitats tradicionals es difuminen per la importància de la tecnologia, l'amplitud del mercat i la diversitat dels serveis que el dissenyador pot oferir a la societat.

 

Els estudiants del Grau en Disseny d'ELISAVA són dissenyadors en els àmbits de la comunicació gràfica, del producte i de l'espai, capaços de treballar amb iniciativa, qualitat i responsabilitat social en un context internacional. Veure més

Temari del curs

Els estudis de Grau en Disseny tenen una durada de quatre cursos acadèmics. L'eix vertebrador dels estudis són les assignatures de l'àrea de projectes, que des de Fonaments del Projecte
de 1r curs fins al Treball de Fi de Grau, profunditzen en la complexitat i l'especificitat de les diverses fases del procés de disseny.
 
Al voltant d'aquest eix, a 1r i 2n curs es tracten les eines bàsiques per al recolzament del projecte, centrades en l'expressió i la representació, les ciències, la tecnologia i les ciències socials. A 2n curs, l'alumne ja pot enfocar en dues de les assignatures, Projectes i Tècniques, l'àmbit del disseny en què vol aprofundir, que pot ser el de Comunicació Gràfica o el de Producte i Espai.
 
A 3r i 4t curs es cursen assignatures obligatòries de l'àrea de projectes i d'altres de caràcter multidisciplinari en l'àmbit de l'empresa, la sociologia i les llengües estrangeres, concebudes per aportar els coneixements necessaris per aplicar estratègies per a la innovació i la gestió en el camp del disseny.
 
El Treball de Fi de Grau (TFG), de 20 ECTS, es realitza a 4t curs. Es tracta del darrer exercici estrictament acadèmic i el més pròxim a la pràctica professional. El TFG es desenvolupa en correspondència amb el perfil formatiu triat, i avalua totes les competències adquirides per l'alumne al llarg dels estudis.

Per a més informació, consulta el web de l'Escola.
Veure més

Destinataris

Només cal fer la preinscripció universitària.

Requisits

Fer la preinscripció universitària

Prova d'accés

Als estudis de Grau d'ELISAVA s'hi accedeix principalment mitjançant la preinscripció universitària en qualsevol de les vies d'accés previstes. En conseqüència, cal fer la preinscrió universitària

Tipus d'avaluació

Contínua

Horari/Torn

Matí

Durada

4 cursos acadèmics

Lloc on s'imparteix el curs

ELISAVA (La Rambla 30-32, Barcelona)

Objectius

Aquests estudis permeten: Aprendre a projectar (analitzar, conceptualitzar, representar, formalitzar, desenvolupar i produir). Comprendre el context del disseny, entendre el món de l'empresa

Titulació obtinguda

Grau en Disseny, títol homologat expedit per la Universitat Pompeu Fabra (UPF).

Perspectives laborals

SORTIDES PROFESSIONALS
El disseny, pel seu caràcter interdisciplinari, ofereix un ampli ventall de sortides professionals que es desenvolupen en les següents àrees d'activitat:

- Identitat corporativa, disseny editorial, disseny de la informació en premsa i per a televisió.
- Disseny multimèdia, audiovisual i d'interacció, animació digital.
- Tipografia.
- Il·lustració.
- Publicitat.
- Producte de gran consum, mobiliari, mobilitat, transport.
- Aplicació de nous materials.
- Disseny de packaging.
- Estudis de tendències, innovació i estratègia empresarial.
- Disseny de serveis.
- Disseny d'habitatge, de l'espai corporatiu, comercial, de treball o de l'espai públic.
- Disseny d'exposicions, estands i muntatges efímers.
Es tracta d'àrees professionals que es poden desenvolupar en diferents contextos: empreses i estudis de disseny; departaments creatius, etc.

Preu

8.500 €
8500 euros

Sí, m'interessa

conèixer tots els detalls, preus, beques, dates i places disponibles

Grau en Disseny - ELISAVA (centre universitari docent adscrit a la UPF)

Per contactar has d'acceptar la política de privacitat
Enviant aquest formulari accepteu rebre informació periòdica d'Educaweb relacionada amb aquests cursos.
També et recomanem aquests cursos

Grau en Disseny - ELISAVA (centre universitari docent adscrit a la UPF)