Serveis

Beques
Biblioteca
Borsa de treball
Campus virtual
Laboratori
Pràctiques a empreses
Programes d’intercanvi a l’estranger
Servei d’orientació

Descripció del centre

Elisava, Facultat de Disseny i Enginyeria de la UVic-UCC, promou l'educació, el coneixement i la investigació en els camps del disseny, la comunicació i l'enginyeria. Ubicada a Barcelona, Elisava ha format més de 20.000 estudiants en els seus 60 anys de trajectòria.
Al costat d'Elisava Research, l'escola desenvolupa projectes amb empreses, institucions i ONG per generar i transferir coneixement, abordar els reptes de present i de futur, i promoure el canvi. Elisava forma professionals amb capacitat per dissenyar productes, serveis i entorns per crear una societat responsable amb el medi ambient, inclusiva i amb impacte social. Per a més informació consulta el web www.elisava.net.

Característiques

Avantatges d'estudiar en aquest centre
Motivats per motivar. A les nostres aules, el veritable protagonista de l'ensenyament és l'alumne. I l'objectiu dels nostres professors és motivar-lo perquè assumeixi plenament les competències.
Els programes d'estudi de l'escola s'articulen a través de crèdits ECTS i de competències, que són els principals requisits pedagògics de l'Espai Europeu d'Educació Superior.
El valor principal d'Elisava rau en els coneixements, però també en les xarxes de relacions professionals i internacionals que la fonamenten.
Des de la facultat valorem molt especialment els vincles amb entitats i institucions, atès que són els espais de futur per al desenvolupament dels nostres estudiants.
Els alumnes d'Elisava tenen a la seva disposició els espais especialitzats de la facultat, en un règim d'aula oberta i amb assistència de personal especialitzat, fora de l'horari de classes. A més, el Centre obre puntualment uns caps de setmana cada trimestre coincidint amb l'etapa prèvia als exàmens, de manera que els estudiants tenen a la seva disposició el material de la biblioteca, el servei informàtic i el taller de maquetes i prototips.

Campus i seus

Elisava Facultat de Disseny i Enginyeria de Barcelona
La Rambla 30-32 08002 Barcelona

Altres centres que et poden interessar

Elisava Facultat de Disseny i Enginyeria de Barcelona
X