Grau d'Estadística Aplicada

1092 Persones estan visitant aquest curs
Consulteu el preu
Informa't sobre les condicions
Sol·licita informació
Facultat de Ciències (UAB)
Grau d'Estadística Aplicada
Sol·licita informació
Grau
Presencial
Cerdanyola del Vallès (Barcelona)
4 anys
Consulteu el preu

Descripció

El grau d'Estadística Aplicada proporciona als estudiants una formació en estadística amb una elevada capacitat analítica, de comunicació i objectivitat. Els estudiants esdevindran experts en l'ús de les eines quantitatives en què es basa la investigació experimental.

Aquest grau s'imparteix conjuntament amb la Universitat de Vic (UVic).A diferència d'altres graus existents, aquest grau aposta per un perfil aplicat i orientat cap al treball en equips multidisciplinaris, responent així a les necessitats de l'exercici professional de l'Estadística. El grau d'Estadística Aplicada permet una especialització en diverses àrees: Bioinformàtica (UVic), Economia financera (UAB), Demografia (UAB), Estadística aplicada a les Ciències de la Salut (UAB) i Indústria i Tecnologia (UVic).

Destinataris

El perfil recomanat per accedir al Grau d'Estadística Aplicada és el d'un estudiant interessat en les tècniques d'anàlisi de la informació i en les seves aplicacions en la presa de decisions en camps molt diversos del coneixement com poden ser les ciències de la vida i de la salut, l'enginyeria, l'economia, la sociologia, les ciències experimentals, etc.

Entre les qualitats desitjables per al futur estudiant d'aquest grau destaquen la capacitat d'anàlisi i de concreció, l'interès pel raonament lògic i la informàtica, una certa habilitat en el càlcul i la capacitat de treballar en equip.

Necessites informació sobre cursos? Truca'ns al 900 293 573

Trucada gratuïta de dilluns a divendres de 9h a 20h

Idiomes en els quals s'imparteix

Català, castellà, inglés
Grau d'Estadística Aplicada
Facultat de Ciències (UAB)
Campus i seus: Facultat de Ciències (UAB)
Facultat de Ciències (UAB)
Edifici Rectorat- Bellaterra 08193 Cerdanyola del Vallès (Barcelona)
Sol·licita informació
X