Grau en Estadística aplicada

1103 Persones estan visitant aquest curs
Consulteu el preu
Sol·licita informació
Facultat de Ciències (UAB)
Grau en Estadística aplicada
Sol·licita informació
Grau
Oficial / homologat
Presencial
Cerdanyola del Vallès (Barcelona)
Consulteu el preu

Descripció

Un dels trets característics de la societat actual és la gran quantitat d'informació generada per diferents mitjans. A més, el desenvolupament progressiu i continuat de les noves tecnologies de la informació i de la comunicació (TIC) ha accelerat aquest fenomen de manera notable i ha facilitat la difusió a escala mundial de grans volums de dades.

D'altra banda, en la majoria de les àrees de coneixement, l'especialista, en la seva pràctica diària, busca suport en les dades per prendre decisions en situacions d'incertesa: prospecció de futur, respostes a escenaris nous i variats, coneixement parcial de les causes , etc. A causa de la complexitat i la diversitat de situacions existents, les metodologies estadístiques són cada vegada més sofisticades i diverses.

La figura de l'expert en estadística es fa imprescindible en els projectes amb equips multidisciplinaris, en què s'ha de treballar cooperant amb els especialistes d'altres àmbits i participant en tot el procés de decisió, des del disseny experimental fins al extracció de models i tendències per a la interpretació dels resultats.

La metodologia dels crèdits ECTS implica una avaluació continuada en la qual es valora tota la feina desenvolupada per l'estudiant a partir de les classes rebudes, les pràctiques i les presentacions orals i escrites.

¿Necesitas información sobre cursos? Llámanos al 900 293 573

Llamada gratuita de lunes a viernes de 9h a 20h

Metodologia

modalitat Presencial. També s'ofereix la possibilitat de cursar el grau d'Estadística Aplicada de manera virtual, contactar amb el coordinador d'estudis per rebre informació.

Perspectives laborals

Els cinc grans àmbits en què es concentren les sortides professionals són: - Les administracions públiques - Les ciències de la salut i naturals - L'economia i les finances - La indústria i els serveis - La docència i la investigació
Grau en Estadística aplicada
Facultat de Ciències (UAB)
Campus i seus: Facultat de Ciències (UAB)
Facultat de Ciències (UAB)
Edifici Rectorat- Bellaterra 08193 Cerdanyola del Vallès (Barcelona)
Sol·licita informació
X