Grau d'Estudis d'Anglès i Català

Grau
Oficial / homologat
Presencial
4 anys
Consulteu el preu

Descripció

La globalització ha suposat un augment de la comunicació multilingüe i ha sorgit la necessitat de definir noves estratègies comunicatives que facin possible l'optimització dels esforços en formació lingüística. Els progressos tecnològics també exigeixen nous instruments multilingües que permetin gestionar el flux de documents escrits i audiovisuals.

Com a resposta a aquests nous reptes, s'han generat noves professions com terminòlegs, lingüistes informàtics, mediadors lingüístics, mediadors interculturals, etc.

El grau d'Estudis d'Anglès i Català pretén donar resposta a aquestes necessitats i formar professionals capacitats per exercir en un ampli ventall d'activitats relacionades amb les llengües.

Sortides professionals


El futur graduat obtindrà una sòlida formació en llengua, literatura i cultura angleses i en llengua, literatura i cultura catalanes. D'aquesta manera, reunirà el coneixement expert de la llengua catalana amb el de la llengua internacional per excel · lència, la qual cosa facilitarà la seva inserció laboral en qualsevol professió relacionada amb les llengües i el multilingüisme en qualsevol país de la Unió Europea, en sectors com l'ensenyament l'anglès i del català, la mediació i la gestió cultural i l'accés a professions altament qualificades en el món empresarial, les relacionades amb l'activitat turística i d'intercanvi cultural, etc.

Metodologia

La metodologia dels crèdits ECTS implica una avaluació continuada, en la qual es valora tota la feina de l'estudiant.

Idiomes en els quals s'imparteix

Anglès, català i castellà.

Durada

240 ECTS

Preu

Consulteu el preu
Preu vigent per crèdit 15,16 euros
Grau d'Estudis d'Anglès i Català
Facultat de Filosofia i Lletres (UAB)
Campus i seus: Facultat de Filosofia i Lletres (UAB)
Facultat de Filosofia i Lletres (UAB)
Edificio B, Campus UAB 08193 Cerdanyola del Vallès (Barcelona)
Cursos més populars
X