Grau d'Estudis de Francès i Espanyol

Grau
Oficial / homologat
Presencial
Cerdanyola del Vallès (Barcelona)
4 anys
Consulteu el preu

Descripció

La UAB és l'única universitat de l'Estat que ofereix graus d'estudis filològics combinats que permeten assolir competències avançades en dues llengües i en les seves literatures. Per tant, aquesta proposta representa una aposta de futur en l'àmbit dels estudis filològics i, alhora, un acostament a les propostes que es fan a la majoria d'universitats estrangeres.

Els graus combinats de la UAB permeten adquirir una formació avançada i de qualitat en dues llengües i les seves literatures, que es pot completar amb l'estudi d'una de les mencions que ofereix la Facultat. D'aquesta manera, l'alumnat de la UAB aconsegueix una formació més àmplia, amb un doble perfil, gràcies a un professorat experimentat i de prestigi reconegut.

Sortides professionals


El futur graduat obtindrà una sòlida formació en llengua, literatura i cultura franceses i espanyoles, la qual cosa facilitarà la seva inserció laboral en qualsevol professió relacionada amb les llengües i el multilingüisme en qualsevol país de la Unió Europea, en sectors com l'ensenyament de l'espanyol i del francès o la mediació cultural, així com l'accés a professions altament qualificades en el món empresarial, les relacionades amb l'activitat turística i d'intercanvi cultural, etc.

Metodologia

La metodologia dels crèdits ECTS implica una avaluació continuada, en la qual es valora tota la feina de l'estudiant.

Idiomes en els quals s'imparteix

Francès, català i castellà.

Durada

240 ECTS

Preu

Consulteu el preu
Preu vigent per crèdit 15,16 euros
Grau d'Estudis de Francès i Espanyol
Facultat de Filosofia i Lletres (UAB)
Campus i seus: Facultat de Filosofia i Lletres (UAB)
Facultat de Filosofia i Lletres (UAB)
Edificio B, Campus UAB 08193 Cerdanyola del Vallès (Barcelona)
Cursos més populars
X