Descripció

El grau de Llengua i Literatura Catalanes té com a objectiu formar els estudiants en aquestes disciplines del saber humanístic. Aquests estudis abracen el coneixement sincrònic i diacrònic de la llengua catalana i l'estudi històric i crític de la literatura catalana.El grau també vol proporcionar els instruments necessaris perquè els coneixements adquirits s'apliquin en el món professional que acull els graduats en Llengua i Literatura Catalanes: l'ensenyament, la planificació i l'assessorament lingüístics, la gestió del multilingüisme, la integració lingüística dels immigrants, la societat de la informació, les tecnologies de la comunicació, la gestió del patrimoni literari i la indústria editorial.Amb aquesta formació, l'estudiant assolirà una àmplia base científica i metodològica transversal, polivalent i humanística. Aquest bagatge proporcionarà a l'estudiant la capacitat d'investigar i de crear coneixement en llengua i literatura catalanes. Al seu torn, podrà realitzar, amb eficàcia i competència, aportacions del seu àmbit de formació per atendre les necessitats d'una societat com l'actual, plural i sotmesa a canvis profunds.Sortides professionals

Docència en centres d'ensenyament públics o privats (secundària, batxillerat, universitat), en acadèmies d'idiomes i centres d'educació d'adults.

El món editorial (producció, correcció, traducció).

La crítica literària i l'assessorament tècnic en agències literàries.

La investigació (instituts de filologia i lingüística, arxius i biblioteques).

Gabinets de normalització lingüística.

Dinamització lingüística i gestió cultural.

La societat de la informació (redacció i col · laboració en premsa, ràdio i televisió, i redacció de continguts per a empreses d'Internet, etc.).

Administració pública.

Aules d'acollida.

Empreses diverses.
Veure més

Metodologia

La metodologia dels crèdits ECTS implica una avaluació continuada en la qual es valora tota la feina de l'estudiant.

Idiomes en què s'imparteix

Català

Durada

240 ECTS

Sí, m'interessa

conèixer tots els detalls, preus, beques, dates i places disponibles

Grau de Llengua i Literatura Catalanes

Per contactar has d'acceptar la política de privacitat
Enviant aquest formulari accepteu rebre informació periòdica d'Educaweb relacionada amb aquests cursos.
També et recomanem aquests cursos

Grau de Llengua i Literatura Catalanes